PR CUAET
-
Навряд чи польська карта побуту має значення, бо ця карта як ворк перміт або стаді перміт тут. Тільки якщо карта сталего побуту, то це як дозвіл на постійне проживання. Думаю, це має значення.
-
Мы подались в июле получили продленные вп в сентябре Полтора месяца всего заняло
-
Можливо у вас є номер?
-
Может вам позвонить им
-
Дякую.
-
Доброго. Даю.
-
ПМЖ - це карта сталего побуту. Робота чи навчання - карта часовего побуту. Михайло, якщо Вам потрібна консультація по Польщі - напишіть мені. Я з цим працювала більше 15 років і в Україні, і в Польщі, тому знаю, як все це трактується згідно з правом. Давайте тут не розвивати цю тему.
-
Сьогодні дипломатична почта прибула в Торонто🥳
-
Так, громадянства чи ПМЖ в інших країнах повністю майже нівелюють аргументи про Україну. Хоча самі по собі не заперечують аргументи про Канаду. Але так, здебільшого ці кейси в раз 10 слабші. За деякими дуже уніікальними вийнятками - це будуть не прохідні
-
Я фото ще не займалася, але думаю, залежить від того, що це фото показує, тобто який Ваш аргумент підтверджує. Наприклад: це ми на пікніку з мадам и месье ... та їхніми дітьми. У нас стало доброю традицією бла-бла-бла. Я думаю так. Бо кожне твердження має бути доведене, і кожний додатковий документ повинен щось доводити в Вашому кейсі.
-
А это как в gckey подтянуть вашу аппликацию