PR CUAET
-
У сина в візітор рекордс відмітки куает немає, але і допомогу, і мед страхування отримав. Офіцер в аеропорту сказав,що слово куает зашифровані в нашому UCI. Але бабусі обов'язково просіть ворк перміт,бо вона доросла людина. Якщо не вміє говорити, напишіть їй листа з собою. Я така-то така,мені потрібен ворк перміт, ось контакти мого сина/внука. Не забудьте,що в 90 денний термін потрібно пройти медкомісію
-
Там після UCI/ІUC є цифри зверху на ворк перміті. Такі ж цифри є у Вашій візі
-
Так віза ж і є Ваш тревел документ. Чи я помиляюсь?
-
Так,але у ворк перміті вказані дані з візи. Якщо Ви його продовжуєте,то дані з нової візи де вони візьмуть?
-
Знаю,що роблять ще так,вклеюють візу і летять на відпочинок,потім повертаються в Канаду і в аеропорту йдуть отримувати візітор рекорд,як Ви це робили з самого початку. Але це не точна інформація,я на собі не перевіряла😅
-
Ні правильно на візітор рекорд подавати,бо це Ваш легальний статус перебування в Канаді,а віза дає Вам змогу легально заїжати і виїжати з Канади. Але у візітор рекордс вписані дані з візи і для мене не лонічно робити візітор,а потім візу🙈Але всі кажуть робити саме так чомусь🤷♀️
-
100$
-
Дякую
-
🇨🇦🇺🇦CUAET поширені запитання: закінчується дія паспорту або статусу/візи - який алгоритм дій? Extensions inside Canada. Подати заяву на новий паспорт можна у Консульстві України в Канаді. Повна інформація за цим посиланням: mfa.gov.ua/embassies/kanada Коли нові паспорти готові, необхідно подати заявку на продовження статусу inside Canada: ✔️Visitor Record: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html ✔️Дозвіл на роботу: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html ✔️Дозвіл на навчання: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html Кoли статус буде продовжений (work/studу permit або visitor record на руках), можна подавати заявку на нові візи inside Canada: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html