PR CUAET
-
Дякую, побачила
-
Доброго вечора всім. Підкажіть якщо у формі DS160 вказали Ванкувер на 2.10.25, але хочемо перенести раніше співбесіду, то можемо тепер моніторити тільки Ванкувер чи інші міста? Ще може хто знає, коли обновлять слоти у Ванкувері? Калгарі писали о 17.00.. Дякую
-
Обычно можно, но смотря когда - у рассмотрения H&C есть разные стадии рассмотрения
-
ну що в Мексику на тиждень неможна мотануть поплавати?
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, статус в Чехии была временная защита по инструкции Алёны ( иммиграционного консультанта)Я указала визитер, когда подавалась на визуKUAET, а сейчас на PR Что выбирать визитор или статус защиты, не будет ли это противоречить информации из анкеты и не будут ли они проверять штамп в паспорте о том, что это было не визитор виза в Европе?
-
Я знаю, що це питання - трохи тупе, але: Якщо розгляд заявок на ПР від 3 до 6 місяців, а іноді більше, то чи є сенс пройти зараз по FSW на експресс ентрі, а підтвердження коштів надати пізніше (наприклад через місяць, два місяці після подачі) ? Чи так взагалі можна? вибірка франкофони якщо це щось змінює
-
Бо нам один імміграційний консультант казав робить профіль це безкоштовно хай буде типу
-
А хтось може знає або радився з міграційним консультантом чи є сенс робити собі профіль в ЕЕ якщо дуже мало балів 310 😅 чи взагалі не пропустить зробити ?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як доплати частину суми на програму Ukrainian family? І куди потім догрузити проплачену квитанцію? Дякую
-
Ви принципово ігноруєте написане (сьогодні) вище? 🤔
-
Дякую 🙏
-
Какой у вас статус сейчас? Вы остались визитор или вам дали ворк Перми? Если вы сейчас имеете ворк то и выбирайте воркер ( travailler)
-
розумію. пішов брати овертайм) якщо ще хтось хоче поділитись думкою - будь ласка, буду вдячний!
-
Aor по Fsw приходит моментально и иногда от aor до portal1 проходит всего 2-3 месяца. И вы не знаете в какой точно момент офицер возьмется за ваш PoF. Я бы не рисковала отправлять неполную заявку, поскольку могут просто реджектнуть, а не дозапрос сделать.