PR CUAET
-
Вітаю! Продовження цієї історії. PR для моєї мами. Подача 13.11.2023 АОР та запит на біометрію: 8.01.2024 Після цього була тиша. Сьогодні, 26 вересня, о 8:45 ранку отримали e-mail від IRCC, прийшов запит на police clearance certificate. Я спочатку навіть не зрозуміла, ми ж відправили цей police certificate ще у лютому через веб форм. Поки я розмірковувала, що робити з police certificate, чи робити новий, чи може надіслати старий ще раз, о 13:39 цього ж дня нам прийшло ще одне повідомлення від IRCC на email. Вони написали, що ми недозаповнили форму IMM 5406, не вказали інформацію про дітей. Дійсно, моя помилка, я себе не вказала, бо у мене PR. Але справа в тому, що я цю помилку зрозуміла ще в липні, та перезаповнила цю форму, додала пояснення та відправила їм через веб форм. Висновок: мені здається, що вони той веб форм не читають та не відкривають (хоча було повідомлення, що мої файли додано до справи). Але чому тоді офіцер їх не бачить? Відповіла їм прямо на e-mail. Написала листа, пояснила, що ми вже відправили ці документи через веб форм. Знову додала їх. Чекаємо на відповідь..... To be continued....
-
Та ж сама дата виготовлення і час навіть, але поки не обновили що прийшло
-
Порадьте будь ласка.. Подав на продовження ворк перміту 30 березня. Через кілька днів прийшов автоматичний лист який каже що заявка отримана та буде розглянуто, а цей лист є підтвердженням що я чекаю на відповідь і можу працювати (навіть якщо мій нинішній ворк перміт не дійсний) до офіційної відповіді, або до 26 Вересня (дивлячись що наступить скоріше). Мій ВП ще дійсний до середини наступного року, але віповіді ще нема і от сьогодні ця дата... Чи треба хвилюватися і дзвонити до CIC(бо може заявка якось там в них загубилася), чи варто просто чекати далі? І чи було в когось ще таке що заявку роздивлялися довше ніж ця гранична дата у автоматизованому листі?
-
Based on your application and accompanying documentation that you have provided, I have carefully considered all information and I am not satisfied that you meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act and Regulations. Your application as requested is therefore refused. You have not demonstrated that you are eligible to apply for an Open Work Permit under the Immigration and Refugee Protection Regulations. Your prospective employer is responsible for obtaining a valid Labour Market Impact Assessment and Confirmation from Employment and Social Development Canada. [X] You must leave Canada on or before the expiry of your current document or, if your document has expired you must leave Canada immediately. Failure to do so could result in enforcement action being taken against you.
-
Тоді ій було 15, ставила.
-
Так и будет Это норма Если стоит дата,то это и есть Final decision Дальше должны порталы приходить и ECOPR
-
Там написано покинути до того часу, як спливе дозволений термін перебування