Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    т.е.форма была не пустая. они реально ее читали и сопоставляли. запрос был именно 'добавить детей' или заполнить заново полностью всех? какая формулировка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    А можна написати в кризову форму що я хвилююся що в неі закінчиться термін перебування? Чи це до лампочки
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    работать ей нельзя без вп. visitor record рассматривают от 1 мес и до бесконечности
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    Ясно. А як довго це відбувається? Власне, ми хотіли щоб і вона підробляла тому і подалися на ворк.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ℰ𝓁 𝓁 𝓮 𝓷
    wrote on last edited by
    Изначально Not applicable написала, все их формулировка сбила с толку 😢 И при этом, нам не отказали, а попросили дозаполнить форму и внести детей...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Губская
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора, розповім про сьогоденний досвід відвідування посольства в Оттаві. Сьогодні подала документи на два дитячих паспорта до 12 р. Їздила без дітей, документи: перша сторінка паспорта закордонного моя і дитини, копії ворк перміта моя і дитини, копії документів з вашою адресою у Канаді, у мене водійське посвідчення. витяг з дії про місце проживання дитини в Україні, або інший документ що це підтверджує. копія свідоцтва про народження. заява з сайту заповнена. фото 10 на 15 розмір. як на паспорт. оплачені консульскі збори. Ще питають індифікаційний номер дитини, якщо робили теж копія. І відповідно всі ці документи мають бути з собою в оригіналі. Тепер про співробітників, їх там справді мало, тому і слотів так мало, вони фізично повністю загружені. Я чесно їм дякую за їх толерантність , терпимість і витривалість в роботі з українцями, яки в свою чергу не з'являються взагалі на свій час, запізнюються, приїджають без необхідниї документів, і консул має по пальцях це пояснювати де як зробити витяг і орплатити, а це все час. Є стільки груп інформації, а люди піймали слот і їдуть у пусту. Ще багато без запису, при мені нікого не приняли, можливо у людей вийшло потрапити. Одна пара чекала на паспорти 5 місяців, нам обіцяють в січні, або є нова послуга доставки термінової, за додаткову плату. І мами якщо у вас є слот і 2, або більше дітей, пишіть в консульсва на емейл, і вони підуть вам на зустріч
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Якщо вони не хочуть передавати то це означає тільки одне, що вже дип пошта його забрала і скоро доставить
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    Ну ясно, в мене все одно немає на повну зацнятість, тобто нам лише на візітор рекордс подаватися терер?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    Я не встигну отримати погодження. Можливо. Чи мені потрібно лише заповнити і подати? Все, зрозумвло. Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    у вас 4 месяца, чтобы заполнить и подать анкету. вы не успеете? пока анкета на рассмотрении, у вас сохраняется текущий статус
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    Так я хвилююся що не встигнем. Подати то ми завтра подамо, а якщо вони розглядати будуть 100 років?(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Дякую, відповіла в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    вы напишите, чтобы что? что вы хотите от кризисной формы? вам просто нужно продлить статус ребенку до его окончания. у вас еще несколько месяцев до января подать на visitor record.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ℰ𝓁 𝓁 𝓮 𝓷
    wrote on last edited by
    Ось, що вони написали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Ви можете щодня переглядати, вибравши кнопку призначити співбесіду - дійшли до дат- подивилися і все. Головне не підтверджувати призначення, а про то вийти з сайту. В контакт центрі Варгави мені казали, що після першого вибору ще 3 рази можна змінювати дату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    В Ванкувері по часу Ванкувера в 16:00, я думаю в інших містах в цей самий період але по їхніх часових поясах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Зрозуміло - у вас складніший випадок, бо сімейні заявки довше розглядаються. Але якщо ви отримали по ворк перміту підтвердження біометріі - то до тижня буде і ворк перміт. Може пощастить і зразу по стаді буде рішення. Так виглядає, що за березень аплікації почали підтверджувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1024867722T Offline
    t1024867722T Offline
    Viktoriia ᬊ
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    А вам в UBC надали ціну як для місцевих? Бо хтось тут писав, що надають. А в мене дитина знайомих отримала офер на навчання з зимового семестру - але в університеті сказали, що ніяких цін як доя місцевих вони не надають. То вони будуть вибирати інший універ KPU , бо він дає ім domestic tuition
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Губская
    wrote on last edited by
    А ще всім дуже рекомендую, якщо у Вас є час сходіть в музей природи Канади, це місце неймовірно гарне цікаве, і 5 хвилин пішки від консульства.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags