Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 950.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    А яка повна вартість навчання? Ви вчитеся Пр ціні як доя місцевих?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка якщо чекаємо на продовження ворк перміту собі і чоловіку ще з березня , є сенс дзвонити чи писати про заявку нашу ? Якщо так , то куди ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5243185760T Offline
    t5243185760T Offline
    YULIIA
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, я тоже подала ребёнку 14 лет апликацию на OWP но у него сейчас визитор рекорд. Я подала на основе своего OWP но я не работаю по этому может тоже прийти отказ , а я могу через веб форму им дослать отчима OWP и документ о том что он частный предприниматель ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    На паралелі моєї дитини в high school в Торонто ще були двоє українців і всі закінчували з honours diploma і ще додатковими відзнаками. Але нам сказали, що ми не маємо навіть права подаватися бо ми іноземні студенти. То все індивідуально - школа від школи відрізняється.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    У мене небагато досвіду додавання документів/запитів через вебформу, але всі - повне фіаско. То відповідь дадуть ну зовсім не по темі, то документ не додадуть, який прошу додати, відмовивши через якусь дрібницю, то форму репрезентатив не можуть знайти у справі і кажуть, що я не маю права їм писати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    чп это работа на себя, а не на работодателя. нужна работа на работодателя на полную занятость. ваш ребенок подался на owp не до 31 марта 2024?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. За скільки днів до прийому у Вас був зроблений витяг з Дія? Лечу за один день перед прийомом. Не знаю, де в Торонто роздрукувати витяг. Може в готелі не вдасться роздрукувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Вітаю! На жаль в нашій школі в тих грантах і стипендіях всюди в вимогах писало - наявність PR або громадянства. То напевно залежить який грант чи фонд стипендії - все індивідуально. Також і на сайті універу в Торонто там пару сторінок з тими фондами в стипендіями - але як починаєш читати - то практично крім академічної ні на яку по умовах не проходиш.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489998039T Offline
    t489998039T Offline
    Dariia Savinykh
    wrote on last edited by
    Летали в мексику летом, ☺️ все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimicharh
    wrote on last edited by
    Доброї ночі підскажіть будь ласка по дитячим бенефітам, в моему кабінеті в трекері заявки 18 вересня писалось що заявка обраблена , та сроком до 15 жовтня буде розглянута та мы собщимо вам про те що можете вы отримати допомогу та на яку сумму. Але сьогодні прийшло повідомлення що заявка розглянута и пишется до 15 грудня буде виконено. Двома словами термін збільшився, на два місяці. як таке буває. Чи то у всіх так? дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Губская
    wrote on last edited by
    Коли я відкрила дію, то інформації на дітей не було, я вказала інформації про свідоцтво про народження, і всеодно реєстр не підтянув, і тому я писала у всі установи у Київ, і в одному мені внесли інформацію і я скачала через дію. Витяг робила за місяць до відвідування
    1 Reply Last reply
    0
  • t5243185760T Offline
    t5243185760T Offline
    YULIIA
    wrote on last edited by
    Неделю назад подался
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    За один день цілком добре. В законі написано до трьох днів до дати подачі документів в консульство
    1 Reply Last reply
    0
  • t106907381T Offline
    t106907381T Offline
    Yana Che_
    wrote on last edited by
    У нас також на 14те число. Так що працюють
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen Zalevskyi
    wrote on last edited by
    У нас запись на 14 октября в Эдмонтоне, как это возможно в праздник (день благодарения)? Кто знает
    1 Reply Last reply
    0
  • t696554101T Offline
    t696554101T Offline
    Ксюша Аркушенко
    wrote on last edited by
    Та походу правда так и задуманно было:( Биометрии у меня не было, да. С большим скандалом договорилась перенести на следующую осень. Это радует! Осталось теперь понять, как быть со стади пермитом. Добавить к заявке новое письмо о принятии с новыми сроками обучения?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Знаю, що резерв+ три дні, але бентежить, що згенерований Витяг можна скачати протягом 24 годин, тому не знаю термін дії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ludmila
    wrote on last edited by
    Вітаю! Я раніше задавала питання, як вказувати перерву між сезонними роботами «Unemployed» або «Vacation». Як ви вважаєте, «Break between seasons» в Activity це буде коректно або не морочити голову і писати “Unempl”? Задаюсь питанням, бо виходить не працювала більше 15 разів 🤨 Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Я думаю, що з довідками про несудимість плутанина, тому що вони є у чек-листі і більшість заявників їх докладає одразу, тоді як згідно опису програми, їх мають просити вже після eligibility (і наскільки я розумію, security checks це більш пізній етап розгляду заявок). Тому на довідки, докладені при подачі, можливо, і не звертають уваги одразу, поки не напишеш їм, що уже надсилав.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    если вам не начисляли зп на момент межсезонья или не отправляли вас в оплачиваемый или не оплачиваемый отпуск, то фактически вы были unemployed. если у вас условно был контракт на 2 года, но вы выполняли работу по требованию и вам платили за месяца фактической работы, но не платили за месяца 'простоя', то при таком сценарии вы были employed все это время
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags