PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, я тоже подала ребёнку 14 лет апликацию на OWP но у него сейчас визитор рекорд. Я подала на основе своего OWP но я не работаю по этому может тоже прийти отказ , а я могу через веб форму им дослать отчима OWP и документ о том что он частный предприниматель ?
-
На паралелі моєї дитини в high school в Торонто ще були двоє українців і всі закінчували з honours diploma і ще додатковими відзнаками. Але нам сказали, що ми не маємо навіть права подаватися бо ми іноземні студенти. То все індивідуально - школа від школи відрізняється.
-
У мене небагато досвіду додавання документів/запитів через вебформу, але всі - повне фіаско. То відповідь дадуть ну зовсім не по темі, то документ не додадуть, який прошу додати, відмовивши через якусь дрібницю, то форму репрезентатив не можуть знайти у справі і кажуть, що я не маю права їм писати.
-
Доброго вечора. За скільки днів до прийому у Вас був зроблений витяг з Дія? Лечу за один день перед прийомом. Не знаю, де в Торонто роздрукувати витяг. Може в готелі не вдасться роздрукувати
-
Вітаю! На жаль в нашій школі в тих грантах і стипендіях всюди в вимогах писало - наявність PR або громадянства. То напевно залежить який грант чи фонд стипендії - все індивідуально. Також і на сайті універу в Торонто там пару сторінок з тими фондами в стипендіями - але як починаєш читати - то практично крім академічної ні на яку по умовах не проходиш.
-
Летали в мексику летом, ☺️ все ок
-
Доброї ночі підскажіть будь ласка по дитячим бенефітам, в моему кабінеті в трекері заявки 18 вересня писалось що заявка обраблена , та сроком до 15 жовтня буде розглянута та мы собщимо вам про те що можете вы отримати допомогу та на яку сумму. Але сьогодні прийшло повідомлення що заявка розглянута и пишется до 15 грудня буде виконено. Двома словами термін збільшився, на два місяці. як таке буває. Чи то у всіх так? дякую
-
Коли я відкрила дію, то інформації на дітей не було, я вказала інформації про свідоцтво про народження, і всеодно реєстр не підтянув, і тому я писала у всі установи у Київ, і в одному мені внесли інформацію і я скачала через дію. Витяг робила за місяць до відвідування
-
У нас запись на 14 октября в Эдмонтоне, как это возможно в праздник (день благодарения)? Кто знает
-
Та походу правда так и задуманно было:( Биометрии у меня не было, да. С большим скандалом договорилась перенести на следующую осень. Это радует! Осталось теперь понять, как быть со стади пермитом. Добавить к заявке новое письмо о принятии с новыми сроками обучения?
-
Знаю, що резерв+ три дні, але бентежить, що згенерований Витяг можна скачати протягом 24 годин, тому не знаю термін дії
-
Вітаю! Я раніше задавала питання, як вказувати перерву між сезонними роботами «Unemployed» або «Vacation». Як ви вважаєте, «Break between seasons» в Activity це буде коректно або не морочити голову і писати “Unempl”? Задаюсь питанням, бо виходить не працювала більше 15 разів 🤨 Дякую!
-
Я думаю, що з довідками про несудимість плутанина, тому що вони є у чек-листі і більшість заявників їх докладає одразу, тоді як згідно опису програми, їх мають просити вже після eligibility (і наскільки я розумію, security checks це більш пізній етап розгляду заявок). Тому на довідки, докладені при подачі, можливо, і не звертають уваги одразу, поки не напишеш їм, що уже надсилав.
-
если вам не начисляли зп на момент межсезонья или не отправляли вас в оплачиваемый или не оплачиваемый отпуск, то фактически вы были unemployed. если у вас условно был контракт на 2 года, но вы выполняли работу по требованию и вам платили за месяца фактической работы, но не платили за месяца 'простоя', то при таком сценарии вы были employed все это время
-
Ого - аж на осінь… А зимового семестру немає в них? Вам треба написати в кризис форму про зміни термінів навчання. Але навіть якщо видадуть на старі терміни - то потім подастеся на продовження. То вже буде зовсім інша процедура - швидко і просто. Знаю, бо знайомі в квітні подавалися на продовження - то до 3-х тижнів прийшла відповідь.