PR CUAET
-
У нас запись на 14 октября в Эдмонтоне, как это возможно в праздник (день благодарения)? Кто знает
-
Та походу правда так и задуманно было:( Биометрии у меня не было, да. С большим скандалом договорилась перенести на следующую осень. Это радует! Осталось теперь понять, как быть со стади пермитом. Добавить к заявке новое письмо о принятии с новыми сроками обучения?
-
Знаю, що резерв+ три дні, але бентежить, що згенерований Витяг можна скачати протягом 24 годин, тому не знаю термін дії
-
Вітаю! Я раніше задавала питання, як вказувати перерву між сезонними роботами «Unemployed» або «Vacation». Як ви вважаєте, «Break between seasons» в Activity це буде коректно або не морочити голову і писати “Unempl”? Задаюсь питанням, бо виходить не працювала більше 15 разів 🤨 Дякую!
-
Я думаю, що з довідками про несудимість плутанина, тому що вони є у чек-листі і більшість заявників їх докладає одразу, тоді як згідно опису програми, їх мають просити вже після eligibility (і наскільки я розумію, security checks це більш пізній етап розгляду заявок). Тому на довідки, докладені при подачі, можливо, і не звертають уваги одразу, поки не напишеш їм, що уже надсилав.
-
если вам не начисляли зп на момент межсезонья или не отправляли вас в оплачиваемый или не оплачиваемый отпуск, то фактически вы были unemployed. если у вас условно был контракт на 2 года, но вы выполняли работу по требованию и вам платили за месяца фактической работы, но не платили за месяца 'простоя', то при таком сценарии вы были employed все это время
-
Ого - аж на осінь… А зимового семестру немає в них? Вам треба написати в кризис форму про зміни термінів навчання. Але навіть якщо видадуть на старі терміни - то потім подастеся на продовження. То вже буде зовсім інша процедура - швидко і просто. Знаю, бо знайомі в квітні подавалися на продовження - то до 3-х тижнів прийшла відповідь.
-
Тут в гілці хтось писав, що відмовили у ворк перміті дитині в 14р.
-
согласна с вашими предположениями. очень возможно, что как начинают security check, просто отправляют шаблонное письмо без разбора, были справки ранее поданы или нет. зачем куда-то там смотреть, ковыряться, если можно просто попросить заново только их дослать. удобненько
-
будь ласка підскажіть! через місяць ідемо на інтервью в оттаві на візитор візу в США . до цього не було візи . в анкеті писали що хочемо відвідати музеї , туризм і т д. але я працюю в канаді на клієнта з США . ця компанія може написати мені лист запрошення чи щось таке на конференцію до них ( тип я потрібна їм в сша через 1,5 місяці) Чи варто показувати такий лист чи офіцер подумає що я брехала про туризм і захочу залишитись в сша чи може це буде плюс ? хто знає? і чи в когось є контакти юриста чи консультанта у якого можна замовити консультацію?
-
Дякую, але я в Калгарі
-
А це стосовно чоловікового паспорту за dhl. У Оттаві нам сказали що треба протягом 3-х днів з моменту як зʼявився статус виготовлено зробити заяву і сплатити доставку. Якщо пізніше то може затягнутись, бо паспорти йдуть у скоп на дип пошту і вони мають їх шукати.
-
Підкажіть, будь ласка, чи вже була дип пошта в Едмонтоні? А то я не встигаю слідкувати за всіма повідомленнями в цьому чаті