PR CUAET
-
вони "не повинні" приймати вашу стару медицину. це привілей офіцера а не ваш. якщо прийшов запит - проходьте по-новому (особливо у вашому випадку - певна вікова категорія).
-
Ну ви ще враховуйте, що в цьому чаті мікс людей по ЕЕ та нон ЕЕ 😉
-
Незрозуміла причина по якій вони нові запити на медицину присилають, може тому що до 06 жовтня залишився тиждень. Мені теж прислали на повторну тиждень тому, здавала першу так само в травні 2022, вік в мене ще не пенсійний. Вирішила пройти ще раз, бо поки буду щось доводити то й 6 жовтня настане і час втрачу бо 30 днів дають. Може це від офіцера залежить, захотів зарахував, захотів нову запросив 😉
-
Я відправляла стару одразу як отримала eligibility letter і через кілька днів отримала лист з запитом на нову. Не знаю може не побачили. А може тому що в старій у мене інший UCI. Тепер у мене в аплікації там де статус медицини повинен бути написано, що вони направили мені листа з запитом на здачу medical exam
-
Добрий вечір,а зараз всім видають стаді перміт без позначки CUAET?
-
Скажіть будь ласка як оплатити суму за Work permit по новій програмі?
-
В копилочку) в августе подались на вп, седня получили
-
А как так у вас другой uci такого быть не может. Присваивают этот номер один раз и этот номер на постоянно. Даже на гражданство когда подаешь этот номер надо вводить
-
Так і є ще третій новий
-
Даю.