PR CUAET
-
Даю.
-
Да так и есть. Посмотрим что в этот раз будет
-
І мені прийшло сьогодні підтвердження masters degree Єдине, що воно на мою дівочу фамілію 😅 що тепер робити?
-
если вы подались на продление wp, потому что вы приехали по cuaet и в аэропрту получили уже вп, то вам не нужно доказательства того, что вы работаете. вы читаете между строк кейсы, которые к вам никакого отношения не имеют. вам достаточно быть гр украины. биометрию сдавать повторно не надо
-
Боже, як чудово! Дякую! Я також доньці подала на продовження OWP вона з ним теж зможе довчитися 12 клас в школі? Правильно? На першому що їй видали в аеропорті по прибутті написано Authorized to attend primary/secondary education. На продовженому теж таке може бути написано? Чи то я провтикала і треба було стаді робити?
-
Я змінила вже мінімум 8 разів🤷♀
-
ваша апликация пропала и они теперь ее ручками 'загружают'. ваши вебформы, которые вы отправляете, говорящие головы сортируют и потом прикрепляют 'вносят' к вашей анкете. но вновят их видимо коряво с одной стороны, а с другой - офицер смотрит туда, куда ему показали на тренинге, но не везде и всюду, поэтому много чего не видит, ну и клерк же мог прикрепить криво-косо
-
Знайомо😃Ми через «десяті руки» знайшли дівчину, канадійку українського походження і дай Боже їй здоровʼя, вона витратила три години часу і відповіла на всі питання, навчила як обирати предмети і все інше. Але вона навчається за тією ж спеціальністю на третьому курсі.
-
Ну як бачите таке буває. Який сенс мені вигадувати. Коли я прилетіла в березні в Канаду в мене була віза не CUAET, а звичайна visitor тому що програму впровадили на тиждень пізніше. Потім коли подавалась на ворк перміт мені вклеїли нову CUAET візу і змінили UCI.
-
Ну да в этом случае меняется uci
-
Чудненько