PR CUAET
-
Підкажіть а яка у вас спеціальність? І domestic tuition дали по ворк перміту чи тому що ви по програмі CUAET
-
Розказую свій кейс. Подала на продовження WP, зі скріном з Дії нового закордонного паспорту. Додала пояснення офіцеру, що паспорт їде з України і як тільки приїде можу додати скріни цього паспорту, а на разі додаю скрін даних паспорту з Дії. Подалась 31 липня 2024 ,отримала відповідь про отримання нового WP + 3 роки з дати отримання рішення 26 вересня 2024 (Скрін нового паспорту не додавала, бо він тільки вчора приїхав у консульство Оттави, а рішення по WP вже було мені вислано).
-
Вітаю всіх учасників групи :) я з донькою збираємось у листопаді до Нью Брансвіка. Цікавить ваша думка, в якому з великих міст провінції простіше / складніше знайти житло (ми з собакою) і роботу з початковим рівнем англійської ? Може хтось зорієнтує 🙏
-
Щиро дякую! Аж легше дихати почали всі😀Domesric tuition отримали на час дії ворк перміту - в квітні отримали подовження до квітня 2027р. От до цього терміну і дали. А останній рік сказали треба буде платити по повній ціні, на жаль. Але в неї буде після третього курсу рік co-op програми - то надіємся, що заробить на 4-й рік навчання. Якщо ні - то буде робити трансфер в університет Австрії, бо 36 тисяч заплатити не потягем. Ми вже цікавилися в них - отримали відповідь, що якщо бакалаврат в університеті - то можна робити до них трансфер. Бо оці всі коледжі - то освіта лише для Канади суто - там отримуєш advanced diploma - в інших країнах вони взагалі не розуміють що то таке., бо це не бакалаврат.
-
Є вечірні школи для дорослих при school board, де можна добирати кредити по тим чи іншим предметам. Два роки назад для українців по CUAET в Торонто були безкоштовні. А як зараз - не підкажу.
-
1й і 3й вівторок кожного місяця о 18:00 мають "бути" слоти на сайті консульства, а там вже як повезе.
-
go.mfa.gov.ua/
-
/warn Це попередження за пропонування незаконних послуг. Будь ласка, видаліть повідомлення. Наступного разу можете бути видалені з чату.
-
Доброго ранку,підскажіть будь ласка як зробити запис на подачу паспорта в Торонто?
-
Я в Мілані паспорт роблю. Паспорт був виготовлений 19-го. Заяву надсилав 13-го і повторно 23-го. Трекінг-номер отримав 27-го. DHL написав, що документ буде забрано у МЗС в понеділок 30.09.
-
Напишіть їм листа пояснення і уважно слідкуйте щоб вони далі на етапі ECORP не зробили теж саму помилку бо вони можуть
-
Нyжны людu в кoманду, гoтовые имeть пaссивный дoход, пuсать в лc
-
/ban
-
У нас такой же статус элиджибилити плюс бэкграунд с марта месяца, я раз в месяц звоню, ничего не меняется. Не думаю что эти звонки сильно информативные. Заказала отчет, заявку приняли но нигде ссылок на оплату не было, тоже не поняла как платить эти 5 долларов.