PR CUAET
-
1й і 3й вівторок кожного місяця о 18:00 мають "бути" слоти на сайті консульства, а там вже як повезе.
-
go.mfa.gov.ua/
-
/warn Це попередження за пропонування незаконних послуг. Будь ласка, видаліть повідомлення. Наступного разу можете бути видалені з чату.
-
Доброго ранку,підскажіть будь ласка як зробити запис на подачу паспорта в Торонто?
-
Я в Мілані паспорт роблю. Паспорт був виготовлений 19-го. Заяву надсилав 13-го і повторно 23-го. Трекінг-номер отримав 27-го. DHL написав, що документ буде забрано у МЗС в понеділок 30.09.
-
Напишіть їм листа пояснення і уважно слідкуйте щоб вони далі на етапі ECORP не зробили теж саму помилку бо вони можуть
-
Нyжны людu в кoманду, гoтовые имeть пaссивный дoход, пuсать в лc
-
/ban
-
У нас такой же статус элиджибилити плюс бэкграунд с марта месяца, я раз в месяц звоню, ничего не меняется. Не думаю что эти звонки сильно информативные. Заказала отчет, заявку приняли но нигде ссылок на оплату не было, тоже не поняла как платить эти 5 долларов.
-
Вони просять саме 10х15. Тому що вони його сканують. Вам треба зробити фото і роздрукувати його можна в автоматі. Це 4"х6"
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка я зробила переклад через апостиль Україна свого диплому з училища, тепер Wes хоче ще мій диплом з 11 класу, мені потрібно знову подавати заявку в апостиль?? Скільки часу ще Wes може чекати щоб не пропала моя заявка??
-
Доброго ранку, Я із сином у Канаді вже 18 міс. У свому кабінеті CRA не можу знайти ,де можна подати заяву на Child Benefit. Підкажіть будь ласка, як податись онлайн.