PR CUAET
-
Смотрите предыдущий файл
-
📌 ІНСТРУКЦІЯ! Foil less ! ВАЖЛИВО! 📌 ✅ Якщо ви прилетіли до Канади по foil less і потрібна вклейка візи у паспорт. Знайшов в інтернеті для вас інструкцію як заповнити анкету для цієї процедури. ✅Ви часто питали - тримайте інфу.
-
WES просить найвищій рівень освіти. Навіщо вам еволюціонувати два дипломи?
-
Які документи потрібні відправити?
-
Справка про несудимість має бути з кожної країни,де ви перебували більше 6 міс з 18 років. Довідку з Канади не потрібно
-
По цьому принципу і діяла ) а вчити англійську все одно далі продовжую, бо вона потрібна не лише для екзамену)
-
І вірно, треба здати не на максимум, а так, щоб вистачило
-
Ну вони мені не потрібні були, тому я пішла здавати одразу як прийшов час подаватися на PR )
-
Складні завдання йдуть на набір балів 9+
-
Нет за что
-
Підкажіть будь ласка в Wes зареєструвала акаунт тільки для диплома магістра. Потім заповнила і відправила форму до спеціаліста в апостиль. А вона просить ще форму на бакалавра. Це потрібно робити ще один акаунт? Чи номер використати той самий?
-
Вітаю! А якщо роботодавець з США і через посередника (HR platform) наймає людей, оформлює як full-time employee, зі всіма health benefits, pension funds (словом те, що вимагається мінімальне законом), то я так розумію, що такий роботодавець не підходить для PR?