PR CUAET
-
Можно ли менять город в котором будет интервью? На сайте указано, что должен быть тот же что указан в форме DS-160. Если я выбрала Ванкувер, то теперь только там и мониторить?
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка я зробила переклад через апостиль Україна свого диплому з училища, тепер Wes хоче ще мій диплом з 11 класу, мені потрібно знову подавати заявку в апостиль?? Скільки часу ще Wes може чекати щоб не пропала моя заявка??
-
Wes вам листом написав запит? То дайте відповідь на того листа і задайте ці питання. Вони досить швидко відповідають. Я з ними таким чином спілкувалась.
-
Доброго ранку, Я із сином у Канаді вже 18 міс. У свому кабінеті CRA не можу знайти ,де можна подати заяву на Child Benefit. Підкажіть будь ласка, як податись онлайн.
-
Зараз ви можете самі підгрузити ці документи. Спробуйте це зробити і подзвоніть до них. А апостиль їм шось відправив?
-
А як до них там написати??
-
Якщо Ви через Non-EE йдете, то обираєте applied by mail і потім буде опція provincial nominee
-
В мене теж така ситуація,поки що нічого не ясно що і як робити
-
Возможно , кто-то знает репетитора по математике для 9 классика . Очень нужно ! Поделитесь контактами 🥰
-
Не зрозуміло, чому вони їх вимагають. Для дипломів з університету такого не просили.
-
Звичайно можете в іншого перекладача...
-
Просто в мене вони на укр мові чи можу я їх просто в перекладача перекласти чи потрібно через апостиль? Апостиль відправив їм мої документи з училища і все
-
Найкраще буде, якшо ви спитаєте безпосередньо в них. Вони вам шось писали? То відповіжте на той лист. Знаю, ще люди телефонували... спробуйте якось зв'язатись з ними...
-
Есть возможность получать хорошую пассивную прибыль на дистанционном формате, без опыта, бесплатное обучение, пишите в лс за подробностями
-
Та я тоже нерозумію якщо їм потрібна моя найвища освіта в мене це училище я і те подала, навіть не думала що зі школи треба
-
Да, можно по всей Канаде
-
Шановне комьюніті, поділіться контактом перекладача з польської мови. За пошуком в чаті знаходить лише питання на цю тему.
-
Сначала нужно зайти в свой аккаунт и пролистать вниз, будет «сабмит документ»
-
Тут підгружаєте всі необхідні форми і документи
-
Торонто , вчора змінився статус у дитини в 20.55 документ прибув до дипломатичної установи, подавали 06.06
12 Jan 2024, 17:45
270572/452087
about a minute ago