PR CUAET
-
Шкода що не можна обрати, я б хотіла очно прийти)
-
можете через веб форму до них звернутись і додати все працевлаштування за останні 10 років
-
Доброго ранку!Підкажіть як у консульстві Торонто можна забрати вже виготовлений паспорт?Невже для цього потрібно ловити слот?
-
Нічого ще не написав, тому що я розмовляла з агентом по телефону після того, як я відправила аплікацію. Я не хочу чекати, доки до неї добереться офіцер і виявить, що цих форм немає в аплікації. Тому я хочу додати ці форми відразу
-
А чего стесняться? Прокатит так прокатит, а нет, так канада не самая лучшая страна, чтобы ради неё прилагать какие-то усилия, и набирать баллы)
-
Ми чекали наш WP з 8 березня і тільки вчора прийшов 🤗
-
Да, там путанная инструкция. На самом деле можете легально работать (т.к находитесь в так называемом maintained status) до момента, пока не вынесут решение по текущей заявке
-
Дякую, так з'вився графік виплат.
-
дякую ☺️
-
Поздравляю! Наконец-то!
-
Так а вам офіцер написав що не бачить цієї форми, тобто дозапит прийшов?
-
ні в мене була звичайна біла стіна, роздрукувала в staples
-
Ви маєте наувазі цей формуляр?
-
Доброго дня, хто вміє notes замовляти підскажіть як це робити правильно?
-
Я розмовляла з дівчиною у якої адвокат працював раніше еміграційним офіцером. Він каже що там у кожного на пошті по 400 заявок вісить. Всі обробляються в порядку черги
-
Я друкувала в Волмарт також. Автомат там робить з білого фону блакитний. Це фото не прийняли так як фон вважається кольоровим
-
Ок, агент = оператор кол центру, зрозуміла. Але навіщо вас якийсь лист від оператора? Є ж веб форма для цих цілей
-
Що це?
-
Дякую. Якщо є посилання на веб форму до аплікації на візу, поділіться будь ласка.
-
Implied status - это старое название, да
12 Jan 2024, 17:45
Post 270671 of 402125
about a minute ago