PR CUAET
-
Всім доброго дня! Ми отримали сьогодні дозапит на police certificate, але таке формулювання: Police Certificate: From each country/state where the residence period has been six months or longer since the age of 18, provide an original police clearance certificate. This must be received at this office by: 2024/10/25 Тобто потрібно не лише з України, а й з Канади (мама живе тут 2 роки)? Хтось подавав сертифікат з Канади?
-
І мені будь ласка 🙏
-
Доброго дня. Хто знає імейл куди писати в кризис форму? Мы подались на новий ворк перміт ще в березні але нам треба додати інформацію, що ми отримали нові паспорти. Хто був в подібній ситуації, поділіться будь ласка.
-
Дуже вам вдячна! Намагалась найти цю інформацію!!
-
Щось я заплуталась, паспорт ви робите в Мілані, самі ви в Ірландії, а сидите в чаті Канади, це що за множинна особистість така? 😆
-
Ні, не додавала. Ми засабмітили 13 листопада та чекали на дозапит, щоб була свіжа довідка😁
-
Дуже дякую. Сподіваюсь скоро дізнаємось. Подача 9 січня))
-
Погоджуюсь що виглядає скоріше як глюк, а в системі (бд) зберіглось. Можете дозаповнити і додати у веб форм цю форму, але не факт що її докріплять насправді. Коли офіцер добереться до вас тоді і буде зрозуміло чи форма зберіглась чи ні. Відмови точно не буде, просто докріпете у відповідь на лист офіцера.
-
Вітаю, отримали такий самий імейл учора як у вас, дозаповнити секцію про дітей у imm5406 (я себе спочатку не внесла, бо зрозуміла що дітей у Канаді не треба😆). Я підвантажила через вебформу та відповіла на їх імейл. Чи ви щось ще робили/отримали від них (офісу, не форми) підтвердження? Бо в самій аплікації на gckey нічого нема і немає опції підвантажити