PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка в Wes зареєструвала акаунт тільки для диплома магістра. Потім заповнила і відправила форму до спеціаліста в апостиль. А вона просить ще форму на бакалавра. Це потрібно робити ще один акаунт? Чи номер використати той самий?
-
Вітаю! А якщо роботодавець з США і через посередника (HR platform) наймає людей, оформлює як full-time employee, зі всіма health benefits, pension funds (словом те, що вимагається мінімальне законом), то я так розумію, що такий роботодавець не підходить для PR?
-
Отвечают они очень быстро и помогают.
-
Реально и позвонить и написать письмо.
-
Добрый день, тупой вопрос-отправили документы на эдмонтон консульство. Но совершенно не помним, вложили ли справки из Дии. Печатали, носили, вложили ли непонятно. То есть ждать теперь можно до нового года. Такой вопрос-реально ли как-то позвонить и уточнить в консульство, или написать в консульство электронной почтой и приложить эти справки?
-
Не розумію як якась тьотя Люба може зробити довідку про несудимість за 2 дні, коли це треба робити тільки в консульстві України…
-
Пройти до Канади або після але встигнути в 90днів. А це на скільки прилітає,що не встигає? До товариша мама прилетіла,він заздалегідь їй зробив апойтмент до лікаря і на кров. Вона прилетіла і за 1 день все пройшла
-
Ви питали про в‘їзд виїзд, почитайте вище я чомусь не можу вас відмітити
-
Ні,просто не всі уважно читають. Я сама така🙈. Цей скрін прислала міграц консультант Богдана
-
-
При заполнении иммиграционных анкет в любую страну на вопрос о паспортах и гражданствах надо указывать их абсолютно все. Вы так и сделали при получении визы CUAET? А потом просто куда-то сообщать в иммиграционную службу страны по факту их получения - это уже зависит от законодательства стран. Но я такого про Канаду не слышала. Следующие анкеты будете делать на продления статуса, например, или PR - все гражданства указывайте.