PR CUAET
-
Заказал не разобрался. Онлайн на гуманитарную программу. А по гуманитарке Онлайн нельзя заказать. Буду заказывать письменный.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо подались на продовження WP в травні 2024 , прийшов лист , що треба оплатити 255$ , чи треба оплачувати? Начеб то продовження безкоштовне .
-
кухарі, відгукніться, ми trades ?
-
Добрий ранок, скажіьб будь ласка з чого як правильно заповнити анкету на продовження visitor record для дитини. Наче все читаю, але хожу кругами і не можу почати.
-
Доброго ранку. Якщо прийшло повідомлення, що потрібно заплати
-
Ні, не було сразу.Отримала через три місяці.
-
Також безкоштовно тим, хто отримав візу 4 лютого 2024 або пізніше. Всім іншим - платно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html - спочатку увійдіть сюди та розпочніть заявку, а далі вже всі документи та форми завантажуйте, якщо потрібна допомога - звертайтесь
-
Я отримала візу в 2022 році, коли ще не відкрився cuaet. Прилетіла в квітні 2022. В аеропорту отримала work permit, але там не поставили позначку cuaet Мені зараз можуть відмовити у продовженні?
-
безкоштовним продовження було до 31 березня 2024
-
Ви отримали візу куает до 4 лютого 2024 року?
-
оу, зрозуміло
-
Ми заїхали 13 лютого 24 року і отримали WP тільки на рік . Прилітали вночі, і взагалі не дивитись на дати . Тому подались на подовження .
-
💃💃💃 поздравляю!
-
ну якщо вони отримали візу 4 лютого то на травень їх перміту тільки 3-4 місяця, який сенс подаватись на продовженя якщо перміти дійсні ще 2,5 роки 😅
-
Що заплатити?
-
Дякую вам!
-
Після 4 лютого 2023 року мабуть
-
Пишіть, але я не імміграційний консультант, мої знання сильно обмежені власним досвідом)
-
Так. Якщо пишете емейл, можете прикласти квитанцію заново. Або вказати, що вже додали квитанцію з повною оплатою під час подачі на програму і вказати назву файлу, наприклад. Що вам здається надійнішим
12 Jan 2024, 17:45
270738/434768
3 minutes ago