PR CUAET
-
Скажіть будь ласка,коли прийшла відповідь на дитину,по visitor visa скільки потрібно ждать документ .
-
Доброго дня! Ще хочу у Вас уточнити, чи Ви евалювали 2 диплома? Бакалавра і магістра чи лише магістра? Дякую)
-
Хорошие новости) она так свою работу любит, будет работать и ждать ПР спокойно 🤭
-
ну якщо так сильно переживаєте, можете запитати чи дадуть Вам тимчасовий номер заяки. І вже з тимчасовим номером додавати документи через вебформу. Ви якщо кожну форму окремо загуглите, то знайдете найсвіжіші форми.
-
Milking system, passport shopping
-
Навіть якщо він зараз знаходиться в Україні, вірно?
-
Удачи 🍀
-
Я думаю що контракту з попередньої роботи вистачить. Також якщо збереглися контакти з кадровиками попросіть work experience certificate, моєму чоловікові в Чехії видали коли розрахувався. Для себе планую дати всі контакти, та зроблю запит щоб видали цей документ. Прдивіться тут які саме вимоги до документів включно досвіду роботи www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Естественно. И считаю его единственно оптимальным. И немедленно уеду из канады либо как только это не прокатит или сразу после подачи на гражданство (паспорт можно забрать в консульстве)
-
Наши друзья подпись не ставили. АОР пришел, все в порядке
-
Попробуйте дать ему объяснения про maintained status в сайта IRCC. Может, это его убедит
-
эта форма для декларации связи между вами и вашим канадским родственником. в этом уравнении вашего мужа нет
-
Не, роздивився ще прикріплений файл, пізніше відпишу!
-
Благодарю.
-
І запит на біо отримали чи лише АОR?
-
Отримала новий ворк перміт на 3 роки сьогодні, подавалась 30 липня
-
Так
-
👆Так обязательно или нет сразу делать апдейт после получения нового ворк пермита если ещё старый ворк пермит 1.5 года работает? Почему все говорят что надо обязательно апдейт делать сразу как получишь новый ворк пермит? 👆
-
В британській Колумбії, 23
-
Да я понимаю, что тот же номер. Дело не в нем, а в продлении срока
12 Jan 2024, 17:45
270839/445547
13 minutes ago