PR CUAET
-
Да я понимаю, что тот же номер. Дело не в нем, а в продлении срока
-
Теж не знаю чому пусто Здавали ще як приїхали два роки тому Отримали лист і той прикріпили
-
Вы медицину сдавали по приезду? Чего у вас там пусто не понятно
-
Привіт:) Маю інтервʼю в Братиславі на 15.10. Під час реєстрації просто вказала, що я не резидент
-
Апдейт SIN на постоянный у вас будет после получения ПР. Пока вы на пермите, он один и тот же- временный без смены номера
-
Підкажіть хто чекає ще з березня в кого теж таке саме показує ? Це все добре чи заявка зависла ?
-
Спасибо передам.
-
Дякую
-
Ничего не надо продлять. Он никуда не девайтся. Это все одна система
-
Посилання на веб форму для закріплення. Це посилання надають представники кол центру за запитом додати документи до аплікації www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form2.html
-
CLB - Canadian language benchmark CLB=CELPIP Например если вы ходите на официальные курсы от IRCC ,то ваш CLB Level по окончании этих курсов будет равен Celpip level по LRWS
-
Були в даній групі такі заявки по ворк перміту - то люди писали лист пояснення і прикріплювали старий скріншот тих спеціальних measures, по яких нам було безкоштовно до 31.03.
-
Дякую, чекатиму 🙏
-
Завтра пошукаю - це була школа при католицькому school board. .
-
t.me/prcuaet/143330/309873 t.me/prcuaet/143330/238620
-
Дякую.
-
Привіт усім, скажіть хто подавався на звичайну туристичну візу поза Канадою, скільки часу з моменту подачі до видачі візи пройшло? Дякую!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, довідка про несудимість через дію, чи можна зробити переклад у агентстві перекладу з засвідченням і подати для PR в Едмонтоні? Чи треба перекладати тільки через консульство?
-
Так
-
всім привіт можете підказати будь ласка чи потрібно бути в Канаді щоб продовжувати ВП?
12 Jan 2024, 17:45
270858/429201
5 minutes ago