PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка При створенні профілю в ЕЕ в питанні країна/місто Питається, де я знаходилась чи де знаходився роботодавець (у моєму випадку, перебуваючи студентом в Канаді, працювала віддалено в українській компанії). Портал дає бали, якщо пишу, що адреса в Україні. Але не впевнена, яка адреса питається? Дякую
-
Якщо окремо то прикріпляти все рівно когось з батьків перміт , який також скоро закінчується а новий чекаємо вже більше пів року , і писати лист прохання щоб дітям продовжили ще на 3 роки , незалежно від того що ми свій новий ще не маємо ? Підкажіть будь ласка
-
Дякую
-
Вітаю! Як вважаєте, чи будуть давати 10 балів якщо отримати member-in-training? Також є хтось хто подався на PR у цьому статусі, не маючи повної ліцензії?
-
Всегда адрес физического нахождения
-
Яка вартість послуг?
-
Доброго дня! Подавалася ще в середині серпня у вес(все успішно, оплатила), одразу зареєструвалася у апостиль і надала документи Мені відповіли буквально за 3 дні що маю відправити більш чітко зображені скан копії і що мають бути усі сторони Я все ще завантажила як правку і відправила(26 серпня) Досі пише «опрацьовується» Я не можу ані створити нової заяви ані написати оператору Що робити і чи це нормально?
-
18882422100