PR CUAET
-
18882422100
-
Так, можна, але в мене зараз дуже поганий інтернет. В неділю буде кращий. І в нас також були всі документи крім тих форм, я також почала нервувати, а потім скачала ще раз і якимось чудом вони завантажились.
-
Мені написано що вони на початку мають прийняти мої документи а потім я оплачую і вони починають процес
-
Апостиль оплачували?
-
И я до сих пор не разобралась быть членом баптистской церкви это Membership and association with organizations?
-
Коли натискаю «написати оператору» перекидає на пусту сторінку цього сайту З телефону і компьютеру одну й те саме
-
Если жена подается по этой программе благодаря родственности мужа(который невыездной) с канадским гражданином (подается вся семья), В таком случае заполняется и секция 2 и секция 3, верно? Родственник канадский так ее заполнил и уже подписал с нотариусом, но всегда есть сомнения🙈
-
церковь можно не включать. религия ircc не интересует. если очень хочется, то вы member, если вы прошли формальную процедуру вступления в членство, у вас есть членский билет и тд. если вы просто прихожанин, то вы не member. сегодня пошли в одну, завтра в другую.
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка чи можливо у Вас зробити доказ прізвища у свідоцтві про народження та у паспорті,якщо вони відрізняються (у свідоцтві Дарʼя,а у паспорті Дарина$
-
Спасибо большое!
-
В кожному вузі є tuition exemption application- спитайте чи ви можете податись, читайте уважно правила - так всі сценарії прописані.