PR CUAET
-
Если жена подается по этой программе благодаря родственности мужа(который невыездной) с канадским гражданином (подается вся семья), В таком случае заполняется и секция 2 и секция 3, верно? Родственник канадский так ее заполнил и уже подписал с нотариусом, но всегда есть сомнения🙈
-
церковь можно не включать. религия ircc не интересует. если очень хочется, то вы member, если вы прошли формальную процедуру вступления в членство, у вас есть членский билет и тд. если вы просто прихожанин, то вы не member. сегодня пошли в одну, завтра в другую.
-
привіт як справи
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка чи можливо у Вас зробити доказ прізвища у свідоцтві про народження та у паспорті,якщо вони відрізняються (у свідоцтві Дарʼя,а у паспорті Дарина$
-
Спасибо большое!
-
это относится к вп на общих основаниях. это не влияет на украинцев, кто с вп и будет подаваться на продление
-
Супер, дякую за відповідь!
-
Отримала ноутси. 14 місяців очікування. від травня жодних рухів…
-
В кожному вузі є tuition exemption application- спитайте чи ви можете податись, читайте уважно правила - так всі сценарії прописані.
-
З якої ви привінції?
-
Це буде стосуватись і тих українців, які зараз можуть подаватись на ворк-Перміт по полісі до 31.03.2025? Чи тільки тих, хто не отримував першого ВП до зазначеної в цієй полісі дати?
-
Domestic tuition дають, якщо в одного з батьків не відкритий верк перміт, але від певної компанії. З відкритим верк перміт з куает - вже не дають доместік.
-
Благодарю за ответ
-
Думаю скоріш за все не будуть, бо немає диплому чи сертифікату
-
Кто в курсе сейчас если прилетаешь в Канаду по визе воркер дают Ворк пермит?
-
www.youtube.com/channel/UCElhhKxd6IxIFRxOCW7Rwsw ви про цей канал писали? бо цікаво послухати
-
я тільки що дозвонився в Едмонтон, мені сказали, що пошта тільки прийшла (сказали, що в Торонто) і має бути доставлена до Едмонтана. Доставка напевно робиться пішки бо займе два -три тижні.
-
З чого така надія якщо сказано що пошта буде за місяць ?😃😃
-
Кто в курсе кто по куает сейчас приезжает дают ли Ворк пермит?
-
Через скільки часу Ви скачали документи на наступний раз?
12 Jan 2024, 17:45
270975/425599
3 minutes ago