PR CUAET
-
Якщо в high wage щось змінять, це ж не буде стосуватися вже прийнятих заявок?
-
Кто в знает,если прилетаешь в Канаду по куаэт дают ли сейчас Ворк пермит?
-
Ци буде стосуватися тих хто буде подаватися не по CUAET, а тому що наприклад є чоловік чи дружина з пермітом. Найрозповсюдженіше зараз це буде ситуація коли лише один з подружжя отримав CUAET, а другий ще наприклад за кордоном, і тільки зараз збирався приїхати. Таким потрібно поспішати, і то сильно.
-
Доброго дня! Вже пошта прийшла і в Отавву і Торонто. Залишилося ще трішки і до Едмонтона прийде зачекайте , знаю важко чекати , але вже стільки пройшли скільки ловили слоти скільки чекали виготовлення це вже дрібниця залишилася 🥰 Ми теж чекаємо поки внесуть в базу дані так вони вносять по трошки. Але саме головне що пошта вже тут в Канаді бо я скажу чесно дуже переживала щоб недай Боже не прилетіло туди де ті паспорти в Україні 🙏Тому бажаю всім терпіння ще трошечки почекайте і будете радіти. Я теж уже чекаю більше паспот чоловіка чим свій🥰 Усіх вітаю хто зміг зловити слот і дочекався цієї довгоочікуваної пошти💖
-
Хотіла дізнатися чи можливо у консульстві Торонто підтвердити прізвище в свідоцтві і паспорті,якщо вони відрізняються (наприклад Дарʼя у свідоцтві,а у паспорті Дарина).Дякую за відповідь.
-
Добрий день, замовила самостійно 2 довідки з Польщі собі і чоловікові, прийшла тільки на мене. Чи є сенс чекати його окремим листом, чи вже не прийде? Може хтось підкаже куди зателефонувати щоб спитати у них, чи вислали взагалі?
-
В той же день, десь через 30 хв
-
Мені б понеділка дочекатися...