PR CUAET
-
Добрий день, замовила самостійно 2 довідки з Польщі собі і чоловікові, прийшла тільки на мене. Чи є сенс чекати його окремим листом, чи вже не прийде? Може хтось підкаже куди зателефонувати щоб спитати у них, чи вислали взагалі?
-
В той же день, десь через 30 хв
-
Мені б понеділка дочекатися...
-
Пойняв. В на ЕЕ PNP. Я депендант аплікант, в червні був до запит на мілітарі та СВ і мовчок. Чекаємо ноутси. Я от тут думаю чи є може якісь закономірності, чому люди чекають довше або потрапляють під додаткові перевірки. Чоловіки то зрозуміло, може прийти мілітарі, а от чого потім зависає і тут є варіанти В нас наприклад є старші батьки, які теж мають куает. Ми думали що встигнем їх на ПР подати, але з тими затримками певно не встигнем. Тому вай нот? Нащо Канаді пенсіонери ще. Інша можлива причина, то місце народження. У мене то Миколаївська область.
-
Всім доброго дня. Може комусь корисна буде інформація: сьогодні отримали AOR і запит на біо, подача 23.05.24 на фед етап
-
Це по якому часу ? По Торонто ?
-
Так, сьогодні отримали AОR разом з запитом на біометрію. Подавались ми в Онтаріо 31/12/2024. Всім good luck в нашому питанні!
-
Онтаріо
-
Наташа сначала сделай принт потом файл в Адобе сканер одним файлом