PR CUAET
-
Там хитро написано! Що заявник повинен бути в Канаді на момент подачі та отримання статусу. А хто зна коли він чи вона його отримуе. Якщо дату подачі ви можете підгадати то дачу видачі - ні. Звістно можно оріентуватися на попередній апрувал але хто його знае коли прийде фінальний. Бо важливо що при отримані ПР ваші попередні візи та перміти аннулюются
-
@OstapBosak будь-ласка прокоментуйте , заявник повинен бути в Канаді увесь час до отрмання піару чи повинен бути в канаді на момент подачі та на момент отримання піару, якщо повинен не виїзджати я видалю свої коментарі з цього приводу щоб не вводити в оману
-
Маму ми і не плануємо подавати, але на федеральному рівні в анкеті є питання, чи були у родичів відмови у візі
-
Ви не можете в свою заявку AOS подати маму. Тільки дітей до 22 не одружених,які живуть з вами.
-
Основний заявитель має бути в Канаді весь час ,від подачі до отримання. Немає такого,щоб приїхав,подав,поїхав
-
Главный заявитель должен быть в Канаде от и до получения,об этом пишет в программе
-
Основний заявник має бути в Канаді весь час від подачі до отримання.
-
З 01.01.2024 Канада буде входити до Переліку країн-учасниць Конвенції, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів (Гаага, 1961 рік). Може хтось знає, чи будуть тоді вимагати робити через Wes?
-
Добрий день, ситуація наступна: чоловік основний аплікант, дружина та діти dependents. У тещі (мами дружини) була відмова по CUAET візі. Причина не вчасно здана біометрія. З візою тещі були такі ньюанси, що спочатку неправильно вказали громадянство (реально громадянство України з 1978 року, має лише укр паспорти з моменту Незалежності України, а народилась в Росії). Про помилку в анкеті писали в кризову форму. Довго не було розгляду анкети на візу, потім запит на біометрію (через черги не змогла записатись на дату, щоб вкластись в строк 30 днів). Завчасно про це повідомили за посиланням, яке було для цього зазначено в листі запрошенні на біометрію. По суті біометрія здана на 9 днів пізніше. Підтвердження, що біометрія здана є(є лист від VFS). Відмова у візі CUAET прийшла в серпні цього року через невчасно здану біометрію. Підкажіть, будь ласка, чи будуть складнощі з отриманням PR в цьому випадку? Чи потрібно можливо додаткове пояснення буде надати? Подаємось по Alberta opportunity stream (на федеральному етапі є питання щодо відмов у візі у родичів)
-
Доброго вечора Маю таке питання В приватному кабінеті зʼявився отакий допис. Підкажіть будь ласка що робити далі? Можливо то я повинна їм щось надіслати, чи то міністерство має щось послати.
-
youtube.com/@CAREERAXIS?si=ldiZEqEealXsbDBZ Я готувалася з цим каналом )) А також з youtube.com/playlist?list=PL2-SI2qqn8uSQXIgGsEAWKf6IMh9muHMp&si=KLzWSC4lj4Su4c8t
-
У мене віза візітор. ОНІР отримала. Але його отримують не по візі, а по одному з трьох документів : воркперміт, стадіперміт, візіторрекодс с поміткою CUAET. У сина візіторрекодс - і він теж отримав медстраховку. Ви щось таке отримали в аеропорту по прильоту?
-
Та я б там написала basic general secondary education але там дають на пару слів місця
-
Secondary school
-
Що писали в secondary education field of study? Та type of diploma?