PR CUAET
-
У Вас та є непрочитаний лист. У цих листах зазвичай є подальші інструкції
-
У медіа
-
Вона працює на укр радіо в Альберті
-
Міністр імміграції дав інтервʼю блогеру?
-
1 Use your computer. The form may not open on tablets or mobile phones. 2 Save the form on your computer in a place you can remember. ◦ For most Internet browsers, clicking on the link above will automatically download the form. ◦ If the form doesn’tautomatically download, right-click on the link and select “Save as.” 3 After you download the form, open it using Adobe Acrobat Reader. Open this form in Acrobat Reader 1 Open Acrobat Reader. ◦ You need Acrobat Reader version 10 or higher to open our forms. ◦ Get the latest version of Acrobat Reader. 2 Select “File” from the top menu. 3 Click “Open.” 4 Find the location where you saved the form, click on the file, and click “Open.” www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5406.html
-
Усім привіт як відмовитися від Українського громадянства?
-
Раніше воно було доступне тим, хто по куает. Але, можливо, воно і нетрібно вам для вищої освіти. Зверніться в організацію, що на тих постерах, за консультацією
-
Добрий вечір не знаходжу силку еа подовження ВП. Можливо в когось є, скиньте будь ласка
-
Де знайти інтервʼю можна буде ? Якщо знаєте дайте її інстаграм , дякую
-
Це розповсюджена помилка. Це може бути через те що одна заявка на вп уже створена.
-
Мені AOR окремо не приходив, я лише його побачила в запиті на біометрію
-
А коли AOR прийшов ?
-
Здається ніяк під час війни.
-
Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Інтерв’ю буде на радіо, не маю лінка нажаль. А Інстаграм www.instagram.com/yuliannayv?igsh=MXZtcGoyMXlocjNueg==
-
Цей лист мені написали 16 серпня, по інструкції якої я завантажила свої документи 26 серпня
-
Правда. Ще багато хто чекає з березня, а сьогодні багато хто отримав з липня)
-
Edmonton
-
Дякую!
-
Навіть у звичайний час це майже неможливий процес
12 Jan 2024, 17:45
271107/412113
11 minutes ago