PR CUAET
-
Так мені теж пані консул в Оттаві сказала що є така можливість, це правда. Але як то правильно зробити ніхто не знає. Я теж так само чекаю правильної інформації. Бо я з Едмонтону була в Оттаві доньці паспорт робила в цей вівторок і мені сказали що можна заказати доставку до іншого консульства.
-
Дуже дякую! І вам бажаю швидше вже отримати на руки☺️
-
Я читала, що спочатку доставляють до Оттави а потім у інші провінції/міста Бажаю вам скоріше побачити зміну статусу 🥹
-
Дякую 🙏 зявилась. Декілька днів вже клацаю
-
У меня с 22 марта висит
-
Дуже дякую)
-
Ну вроде мог и дать :)
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Так
-
У вас семейная заявка?
-
Цікаво, що наступні номери вже отримали паспорти. (Якщо спробувати перевірити номери, після вашого).
-
Нам сьогодні відповіли , що треба ще чекати 6-8 тижнів .
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, що це саме за трекер?
-
Добре, дякую!
-
Ну 2 месяца подождать это ещё нормально, главное чтобы до марта рассмотрели, а то и новую не продашь после 31 марта
-
Скоріш за все вони почали опрацьовувати сімейні заявки бо в останні тижні почали приходити відповіді по ним.
-
Я взяла свій, і подивилась попередні номери і ті що далі😂. Вашого не знаю
-
Теж чекаємо виготовлений був 1.08
-
Подавала заявку 31.03 на всю сімʼю. Пройшло вже 180 днів , як вказано в листі , зараз кожну неділю дзвонимо. А сьогодні чоловіку сказали , що чекайте 6-8 тижнів , точних термінів вони сказати не можуть. Ми питали тільки за свою заявку.
-
Також чекаю вже 2 місяця майже (1.08 був виготовлений, але не доставлений....). Торонто. Може зʼїздити перевірити. Чи поновлюють вони сайт взагалі, чи може документ давно прибув🤔
12 Jan 2024, 17:45
271134/429558
10 minutes ago