PR CUAET
-
Я взяла свій, і подивилась попередні номери і ті що далі😂. Вашого не знаю
-
Теж чекаємо виготовлений був 1.08
-
Подавала заявку 31.03 на всю сімʼю. Пройшло вже 180 днів , як вказано в листі , зараз кожну неділю дзвонимо. А сьогодні чоловіку сказали , що чекайте 6-8 тижнів , точних термінів вони сказати не можуть. Ми питали тільки за свою заявку.
-
Також чекаю вже 2 місяця майже (1.08 був виготовлений, але не доставлений....). Торонто. Може зʼїздити перевірити. Чи поновлюють вони сайт взагалі, чи може документ давно прибув🤔
-
Може тут є люди , хто в процесі очікування WP виїжджали з Канади на відпочинок ? Як у вас все пройшло?
-
Не знаю звідки ви взяли мій номери бо я його не робила скрин)) 🤔😄 А також читала, що номерна база єдина для всіх країн, тому, маю припущення, що оформленні були вони в різних країнах та з різним терміном
-
А коли ви подавалися ? Ми ще з березня з чоловіком чекаємо І досі нічого Хто вам казав що 6-8 тижнів ? Це для березневих ?
-
Дуже сподіваюсь !!!!🤞
-
Вони на записі казали що тиждень на обробку то чекаємо пройшло тіки два дні. Можливо на тому тижні уже все внесуть
-
Все норм пройшло. Чекаю на вп з березня. В серпні літали до Європи з донькою. Але маю валідний ВП до березня 2025. В іміграційний відділ після прильоту запрошували, подивились документи і все. Але я так розумію, то більш було тому, що їм хотілося поритися в багажі, ніж позадавати питання.
-
Якщо в Вас є валідний до повернення ВП, ви сміливо можете їхати. То та формуліровка, якщо в вас ВП закінчився. Тоді так, діло погане. Можуть не впустити назад.
-
51 бізнес день це все одно 4 місяці десь.
-
Коли подавати на PR support то там питається чи хочете Ви з WP чи без нього. Від цього міняється лише оплата - за WP треба платити а без нього 0 fees
-
Так само... 28 чи 29 березня подав родинну заявку ,досі тиша ,сам хвилювався що щось не так ,але бачу нас таких багато
-
Пишите везде читать в приложенном письме, и письмо со всеми аргументами прикрепляете дополнительно
-
Дякую. Я так розумію і віза у вас ще діюча? Нас лякає трактовка в самому листі від IRCC , що при очікуванні мі не можемо залишати Канаду. Як на мене це не логічно , якщо віза нормальна . Ви на свій ризик виїзжали чи десь брали консультацію?
-
Тоже жду около двух недель.
-
Я намагаюсь зазвичай спочатку пошукати інфу , не завжди мабуть запити ставлю коректно))))
-
Тут багато людей чекають ікопр, останнім часом не приходили, люди вже більше двох тижнів чекають. Сьогодні наче приходили трохи людям, що подавалися січень лютий
-
Всім привіт! Хто вже отримав PR поділіться досвідом як довго чекали після здачі біометрії??
12 Jan 2024, 17:45
Post 271150 of 399212
3 minutes ago