PR CUAET
-
Доброго дня. Чи потрібно надсилати свій новий ворк-перміт (подовжили до 2027), якщо попередній діє до квітня 2025. Заявка на AOS була подана у червні цього року (зі старим WP). Дякую!
-
Вітаю! Скажіть будь ласка це Едмонтон? Дякую.
-
Якщо є квота, то значить не всі отримають PR? Він сказав, що подалось більше ніж очікувалось
-
Досить вже страшилки розповідати. По цій програмі офіційно ніяких квот не було прописано. Досить слухати блогерів!
-
Федерали можуть зменшувати або збільшувати квоту. Тому не розводьте паніку
-
Це по будь якій градації вище. Спеціаліст
-
Дякую
-
Можете дивитись у Хронології
-
Можете надіслати.
-
Тільки самі їх попросіть зразу при подачі.
-
Добрий вечір в мене такі самі терміни. Aor 20серпня і медицина 13 вересня. Але далі тиша.
-
А так тоді щиро дякую за відповідь.
-
В консульстві дадуть
-
Доброго вечора ! Підкажіть будь ласка де можна взяти заяву для залишення паспорта закордонного діючого. Бо на сайті не можу знайти. Дякую вам.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ви замовляли доставку DHL чи це дипломат. пошта. Дякую
-
Скажіть, будь-ласка, я правильно роблю чи ні. Це в gckey я загрузила додаткові документи по запросу. А куди їх саме на вебформу відправляти чи цього достатньо? Пише not submitted, напевно щось не добре😔
-
Спасибо большое
-
А як це зробити?) Можете поділитись досвідом🙏 Бо я дивився там є платна послуга в Canada post Щось в районі 60-100$ Це воно?
-
Добре дякую вам за підказку. Дякую 🙏
-
Так це воно. Працює супер.Ми переїхали і це зробили, досі отримаємо деякі листи.
12 Jan 2024, 17:45
271187/474652
2 days ago