PR CUAET
-
Но если могут добавить по их собственному желанию, то пусть добавляют фотки документов. Этим меньше мороки будет
-
Якщо буде потрібно можемо за тиждень -півтора зробити довідку вже з перекладом для PR
-
Не оголошували! Її якось так тихенько наче дозволили, але ніде про це не казали. Я коли точно знала, що на той момент Карлетон дозволяв - в оттавських групах поширювала інформацію, за інші вузи нічого сказати було не можливо, бо отак все тишком нишком й було…. Вони й скасували так само тишком. Багатьох це зненацька застигло, коли вони, скажімо паспорт новий отримали, й треба було переоформити tuition exemption- а тут їм кажуть, що все((((( це був треш….
-
Дерьен монами
-
Можете залишити
-
Вітаємо!) А ви з якої провінції, по медицині щось відомо?
-
Да именно.если есть вопросы или для более подробной информации свяжитесь по телефону....
-
Да, есть такое, поэтому номер телефона для связи, адрес и фамилия, имя достаточно. И в письме скорее всего написали, проверьте данные и если есть вопросы то связывайтесь по контактам ниже
-
Офф. Не хочу звучат не по-канадски уже, но такое счастливое лицо у этого министра я вижу первый раз))))
-
New Brunswick, медицину зарахували стару. Але ми не знімали обмеження для роботи з дітьми, медицині чи харчуванні. Вона пройшла її в квітні 2022 по приїзду
-
У мене аор 22 серпня і медицина ще не зарахована 😕
-
Підкажіть, будь ласка, зараз в ДІЇ витяг про несудимість без печатки. Лиш з QR кодом. Не впевнена, що його взагалі перекладуть і завірять. Є виходи? Чи все ж так підходить?
-
Тому така ситуація тепер, що хтось пише, що їм дали, хтось , що не дали….. але різні вузи, провінції, рік/семестри на які могли дати… найкращій спосіб дізнатися, то писати напряму в коледж чи університет. У вас тоді є точна інформація, а не від когось на фб (хто може не описав свою ситуацію точно чи повністю). Університет якщо дозволяє доместік відповідно до саме вашої ситуації- вони так й скажуть.
-
Ірина доброго дня, чи не можете дати контакти того хлопця, або напишіть мені в приватні дуже вас прошу🙏
-
Дякую за відповідь. Хотів взагалі спитати про медичне страхування провінційне, чи подовжили його на термін нового wp.
-
Ні, він різний. Вам потрібно вийти і зайти на нове імʼя в вашій родині і ви побачите, що номер інший
-
Здається канал неживий. Шукаю страхового брокера на авто. Онтаріо. Хто може порекомендує?
-
Ааааа) в неї ще старий перміт дійсний до кінця березня 2025. Потім думаю продовжать. Але може вже таки ПР отримає
-
доброго дня. Шукаю страхового брокера на авто. Онтаріо. Можливо ви знаєте когось?
-
Ви змогли послухати? Я щойно намагалася, бо якщо час вказано по Альберті, 7.15-7.20 щойно минуло. Але там були укр пісні на цій хвилі
12 Jan 2024, 17:45
271316/432443
4 minutes ago