PR CUAET
-
Доброго дня, скажіть будь ласка. Як додати нові паспорти у вже існуючи заявку на ворк перміт. Мы подавались по старим паспортам, які до 2026 року. Зараз хочемо додати нові, (які нарешті отримали), щоб ворк перміт дали на три роки. Хто знає, поділіться будь ласка.
-
Дякую, буду дуже вдячна! А domestic tuition вам дали по work permit?
-
То треба було робити в Україні за 30 баксів і з терміном очікування два тижні.
-
Просто сканувала оригінал і прикріплювала переклад з печаткою перекладача
-
Доброго ранку! Поділіться, будь-ласка, досвідом стосовно вивчення англійської мови безкоштовно в Торонто. Я подалась на PR на visitor visa ( не CUAET), очікувати довго, WP немає. Можливо якесь волонтерство з можливістю удосконалення мови, особливо розмовної. За результатами IELTS в мене рівень B2, але хочу більше розмовну мову практикувати. Завчасно дякую за відповідь.
-
Доброго дня, можливо хтось знає, що це за запит та чи є він обов'язковим для виконання, чи його можливо просто ігнорувати?
-
Нещодавно одна дівчина розповідала що робила дитячі паспорти в Європі в дп "документ" за 125 євро кожен, це приблизно 190 cad, проти 53 cad які ці паспорти коштують тут в Канаді. Казала що в консульстві в Європі ця ціна рази в два більше. Тож, особисто я не буду жалітися на місцеві ціни 😄
-
Доброго дня, можливо хтось знає, що це за запит та чи є він обов'язковим для виконання, чи його можливо просто ігнорувати?
-
А вам навіщо позначка CUAET? Це університет так вимагає для domestic tuition?
-
Так - на основі ворк перміту - але лише на термін його дії, на жаль.
-
І я неодноразово бачила як люди з цього чату приходили сюди з інформацією з консульства бо вони розпитували і їм радо відповідали на їх питання і надавали всю інформацію яка їх цікавила. Можливо це особисто вам так не пощастило 😅
-
Так. Того й чекаємо. Вже треба платити. Ніяк не можемо дочекатися. Який у вас університет, якщо не секрет?
-
Консульство в Мілані зжерло 120 євро, (181 cad)
-
По French минимальный уровень должен быть CLB 7 (для франкофонной выборки)
-
В Торонто - Metropolitan university- це єдиний універ, який погодився - всі інші хотіли закритий ворк перміт і лист від роботодавця. Вони не вимагали позначки CUAET - просто сказали, що обов’язково мати стаді перміт, якщо ми хочемо domestic tuition по ворк перміту. Дякувати Богу, що вже approved. 6 місяців очікування - ще той стрес. А ви скільки вже чекаєте?
-
Доброго дня, чі хтось зіштовхувався з подібним ?Web application Status змінився з Submitted на draft, це взагалі нормально?