PR CUAET
-
А когда подали заявку и когда пришло одобрение? Это же для универа стади пермит?
-
Так
-
Безкоштовний вхід 28 та 29 вересня. Дуже класний авто музей в годині їзди на південь від Дедмонтону. maps.app.goo.gl/S9X42vspS6KvXxKP7
-
Вы уже получили одобрению по стади пермиту по июльской заявке?
-
Так,другий раз додовали лист прохання щоб проставили позначку,але прийшов знову без CUAET.
-
Спасибо что написали, я не знал. 1.5 скорости тоже вариант )
-
Ну я вже замовила так Але наскільки я знаю то цей апдейт був в усіх коли стартував background check Люди вже отримали ПР тому і стало цікаво бо в них явно не comprehensive був
-
Не зовсім зрозуміла - перший, другий це як? Ви два рази подавалися чи два стаді перміта маєте?
-
Ого. Тоді навіть не знаю що вам порадити. Якщо ви вже другий раз додали лист-прохання і безрезультатно. Мої знайомі, що подавалися минулоі весни - ніхто немає на стаді перміт тієї позначки CUAET. Але тут деякі дівчата на мене налетіли, що я вводжу людей в оману, бо в них є ця позначка. Все як завжди - нічого передбачити неможливо. Все залежить від офіцера.
-
Дякую дуже!
-
Получается что вы два раза подавали заявку для одного и того же универа? И вам её одобрили второй раз, а не написали, что у вас уже есть стади пермит?
-
Минулого тижня,так для універу
-
Можливо від офіцера,а можливо потрібно якусь додаткову форму заповнювати.Навіть не знаю куди далі звертатись...(
-
А може вони просто той самий вам повторно прислали. Ви дивилися чи номера на них різні?
-
Різні
-
Ні не потрібно. Мы вчора в Оттаві забрали свої паспорти зранку, хоча в них написано що віддають з 13:00 до 14:00
-
те ще програма буде подовжена- це величезний підсумок того інтерв'ю. багато людей чекали цього
-
Тоді тегніть Ostap Bosak і опишіть ситуацію - можливо він вам підкаже куди звертатися.
-
Так
-
Друзі, привіт Живу в Онтаріо 2 роки. Працюю в ІТ фул тайм на компанію, яка оформлена в BC. Порадьте будь ласка міграційного адвоката в BC, щоб проконсультуватися по нюансам та які в мене шанси на отримання ПР.
12 Jan 2024, 17:45
271469/435407
2 minutes ago