PR CUAET
-
Дякую.
-
Деталі поки що не знаю. Вище я розміщувала вебінари, де будуть у тому числі їхні представники
-
А коли у вас почався секьюріті чек? Маю такий самий статус🫠
-
По федеральній не вистачає балів. Треба або вчити французьку або LMIA робити. Розглядаю можливість переїзду в BC. Щоб претендувати на PNP, треба мати residential address в провінції?
-
Ще таке питання всі документи повинні бути пронумеровані від початку до кінця по черзі (нумерація) або в кожному розділі своя нумерація - паспорти окрема нумераці, свідотсва окрема нумерація і тд?
-
Можливо хтось під скаже якщо я зароблю 65 тисяч та дружина 65 тисяч то податок буде рахуватись як після 111 тисяч більший чи це на кожного до 111 тисяч можна заробити ?
-
Вітаю. На кожного рахується окремо податок ,ви подаєте кожний за себе декларацію. Сумарний дохід сім'ї враховується для нарахування бенефитів.
-
В мене тільки лист був, жодних питань не виникло
-
Effective the fall 2025 term, eligible work permits must be closed (employer-specific)
-
Тобто що я зароблю 55 що 75тисяч буде однаковий податок ?
-
От маю черговий доказ правильності ваших слів. Порадила знайомим Metropolitan University, бо минулого року моїй сестрі дали domestic tuition на основі ворк перміту. Знайомі подали ім запит, бо хотіли за моєю рекомендацією подавати туди документи. І от ім прийшла відповідь, що все - вже на наступний навчальний рік не надають domestic tuition при наявності OWP - лише треба закритий. І будь мудрим….
-
А вы можете заходить на сайт в свою заявку? Я уже 2 дня захожу и меня в очередь непонятную кидает
-
You need to be an admin to do this.
-
Как может закончится квота если в это чате тоже никто не получил
-
для каждой категории есть свой слот для загрузки. нумеруйте их согласно слоту уже внутри категории, если хотите нумеровать. можно не нумеровать, тк пример названия документа не содержит номер, а содержить фио и тип документа.
-
перші 55867 по ставці 15 % , більше 55867 до 111733 по ставці 20,55 . але ж воно рахується прогресивно за шкалою .
-
Собирают, наверное, всех желающих и устроят конкурс
-
При 5 процентах даунпеймента кредит будет стоить столько же или дороже
-
Спасибо!!!
-
Дякую🙏🏼❤️
12 Jan 2024, 17:45
271538/403748
5 minutes ago