PR CUAET
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
А в нас був 5 років навчання бакалавр дали тільки
-
В мене 7 серпня
-
Так мені вже зустрічались такі хто казав що їм теж магістра дали хотя вчились менше ніж 5 років Обидно , чому нам так вес розрахував і поставив бакалавр 4 роки..типу рік він просто викинув із життя 😅👍
-
ЕЕ допускає комбінацію будь-яких нок з тір 0-3. Вам треба самостійно визначити, які у вас були нок, найближчі до обовязків. Загалом вам треба максимум 3 роки
-
Ви робіть максимально від себе, беріть консультанта, щоб вірно визначити. Якщо попадаєте в нок 2-3 то в принципі все одно, який він, досвід все одно годиться. Тобто якщо виходит різноробочий, а ви написали штукатур, то звісно той досвід не зарахують
-
Мені прийшло eligibility, і в ньому перерахований список документів. Я ці документи подавав, то мені не потрібно їх знову подавати? лише потрібно подати мілітарі, обновлену інформацію про роботу, обновлену інфу про склад сім'ї. Так ось якщо ця кількість документів які мені потрібно додати перевищує 5МВ, то можнаїх відправити двома електроними листами?
-
Ми зробили ще в січні 2024 року і я подумала що це напевно так треба і не стала нічого виясняти (бо я не знаю як в них тут ) в потім мені почали зустрічатись повідомлення що отримують магістра і я вже не знаю що робити немає сенсу напевно їм писати вже пройшло 10 місяців з отримання
-
А якщо я не правильно визначаю ці ноки це офіцер потім може відмову дати чи взагалі канцел нам зробити ? Чи вони допускають помилку цю