PR CUAET
-
Треба дзвонити, дякую! Хтось дзвонив на гарячу лінію? Знає номер?
-
Так, став гексагоном
-
35 дол. Все через зум. Гляне ID батька, спитає чи він розуміє що підписує. Потім на свому екрані покаже документ, і дать йому доступ, щоб він мишкою підписав Тоді вона також підпише і поставить печатку і відправить готовий документ вам. Їй заповнену форму треба надіслати заздалегіть
-
Тобто ви серйозно вважаєте, що будь-який військовозабов'язаний може отримати дозвіл від коменданта та знятися з обліку, тому що збирається на пмп до іншої країни? Ваше порівняння взагалі немає нічого спільного з темою.
-
У той же день
-
Привіт. ❄️❄️❄️ Я подала заявку на номінацію 6 листопада (AOS). Сьогодні отримала імейл від офіцера, що я маю дослати payslips for 3 the most recent payslips . (При подачі заявки ці документи були додані) На сайті пише, що я маю відповісти на імейл офіцера і додати документи, на які був зроблений запит. Питання: яким саме чином досилаються документи - через імейл чи через веб форму? (Від стресу заплуталась, розʼясніть, 🙏 будь ласка). Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, як швидко вам підтягнулася біометрія в кабінет після здачі відбитків? Я здала 6 грудня і досі в кабінеті стоїть біометрія Not Completed. Чи це нормально?
-
Также, як зараз компанії оформлюють бронь на своїх робітників- чоловіків. Да, це тільки можна на 50% чоловічого составу, компаніям, які мають статус по трьом критеріям - але це зовсім без грошей і це робиться. Там в пакеті по кожному отримується довідка з воєнкоматів , що він є на обліку.
-
Доброго дня а хто робив довідку про несудимість в Німеччині,поділіться будь ласка як робити .які кроки?
-
Дякую що Пантагон живий
-
Головне науково-експертне управління ВРУ назвало законопроєкт неконститутаційним