PR CUAET
-
Попробуйте сжать пдф, каждый файл
-
Вітаю. Так . Йду до вас в особисті.
-
Саскачеван
-
Ви подаєтеся від провінції мінітоба?
-
Дякую! Подавала до, але в листі не вказано, що можу навчатися. @OstapBosak Не підкажете? Цікавить дистанційне навчання понад 6 місяців на ворк перміті CUAET (наприклад професійний сертифікат канадського університету або ще думаю може таки піти ще одну вищу, дуже цікавить один напрям, по якому зараз навчаюсь на коротких курсах). Ніби на стаді перміт я не можу претендувати при дистанційному навчанні.
-
Я не бачила кнопочки "продовження". Вже зробили? Бо це не продовження, такого немає, подаємося на новий.
-
З термінами як кому повезе. Ми чекали 6 місяців, вище пару постів писали, що в липні подалися і в вересні вже отримали. Тому не вгадаєш - краще подавати за пів року на випадок форс-мажорних обставин.
-
Чи потрібно робити евалюацію з провінції манітоба для подачі на ПР?
-
Подскажите, какой дата у вас подача?
-
всім привіт хто скільки чекав на ворк перміт після отримання листа з validity of your biometric information
-
Або дають приоритет іншим націям , нам вже його два роки давали.
-
Думаю є сенс написати. Ваша евалюація дійсна 5 років, то ж хоча б спробувати можна.
-
Ну что, думаю можно подвести итог сентября. Eligibility за месяц только ноябрьские подачи, ни одной октябрьской.
-
Надеюсь что пройдет с баллами, единственная проблема мне нужно будет искать компанию кто подпишет дек
-
7.11.2023 подав заявку, aor прийшов 8.12.2023, запит на біометрію 10.06.2024, eligibility 23.09.24
-
Як має виглядати підкажіть будь ласка
-
Да, там дикая лотерея с 10-20 тыс заявок и delay в несколько лет :(
-
Чи були такі прецеденти?
-
Достатньо де ?? В консульстві щоб подаватися на закордонний паспорт???
-
Я не розуміюся на програмах інших провінцій, вибачте ( Вам потрібно обрати програму і читати на сайті провінції вимоги по ній, обовʼязкові документи та інше
12 Jan 2024, 17:45
271609/435407
4 minutes ago