PR CUAET
-
Я буду додавати виписку зі свого рахунку і чоловіка, а також що є офіційна робота і писати LOE. Бо на зараз не зможу назбирати саме $20000.
-
Круто! Вітаю! 😍
-
До 31.03 ми ще подавалися без підтвердження. А зазвичай треба прикріпляти виписку з банку з сумою, яка покриває ваше навчання і ще плюс певна сума на проживання - хтось в групі писав здається 20 тисяч (але точно не знаю). В тому листі, що вам прийшов від коледжу в самому кінці повинна бути вказана вартість навчання і сума витрат на проживання. Принаймі, в нас так писало. Якщо вам дали domestic tuition - то ви також прикріпіть до аплікації, щоб офіцер бачив це.
-
Вітаю Вас!)🔥
-
Підкажіть по сумі коштів на стаді перміт. PS вже почали отримувати ті, що подавалися в липні - може і вам скоро прийде approved
-
Тут може бути проблема. Бо їх не цікавить ваша робота. Вони хочуть бачити на рахунку власне суму, яка зазначена для навчання + проживання. Це має бути вартість навчання плюс 20 тисяч. Чоловіка виписку звісно також прикріпляєте. Там буде питання в аплікації - хто буде оплачувати навчання - то можна вказати чоловіка. Може ще порадьтеся з Остапом Босаком - він колись вже щось писав стосовно суми для стаді перміту - тегніть його - можливо щось підкаже.
-
Я подивлюсь завтра документи, сподіваюсь що розберусь. Якщо ні обов'язково звернусь до Вас. Ще раз велике дякую. Я зрозуміла в якому документі знайти відповідь на своє питання. Но в банк все одно підійду, що переконатись, що все вірно зрозуміла.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Подалася на продовження дозволу на роботу, але прийшов лист що потрібно оплатити . Але не знаю як , хто знає як це зробити. Допоможіть
-
Дякую
-
Lovepdf зменшити / об’єднати в гугл
-
Привіт усім, хотів поділитися своїм досвідом. Виїхав 3 України більше 20 років тому , потрібна була довідка про несудимість і я уявляв що це буде нелегко. Замовляв у @Margo2145 . Довідку, переклад та апостіль було зроблено в обговорений термін , потім її відіслали до Канади, прийшла десь за 2 тижні. Ціна досить доступна. Рекомендую 💯%
-
Ещё один вопрос! Если делать новый пермит ребёнку 7 лет, что выбирать визитор пермит или стади? Подскажите пожалуйста!