PR CUAET
-
Дякую
-
Lovepdf зменшити / об’єднати в гугл
-
Привіт усім, хотів поділитися своїм досвідом. Виїхав 3 України більше 20 років тому , потрібна була довідка про несудимість і я уявляв що це буде нелегко. Замовляв у @Margo2145 . Довідку, переклад та апостіль було зроблено в обговорений термін , потім її відіслали до Канади, прийшла десь за 2 тижні. Ціна досить доступна. Рекомендую 💯%
-
Ещё один вопрос! Если делать новый пермит ребёнку 7 лет, что выбирать визитор пермит или стади? Подскажите пожалуйста!
-
Я слухала інтервʼю і що саме сказав міністр. Він дав якусь надію але зовсім не точно чи це продовження цієї програми чи щось інше для більш ширшої категорії українців. Але так, все це він також робив у контексті що такого рішення немає і його досить складно зробити в умовах скорочення імміграційних планів загалом
-
Я думаю він звичайно мав на увазі молодих людей. І звичайно що це теж політична ремарка яку він мав зробити. Він же професіонал. Україна сама за це просила інші країни включаючи Канаду і така обіцянка була надана. Як її виконають, подивимось. Але вони мають це казати.
-
@MLISedmonton @OstapBosak прошу вашого коментаря 🙏🏻 дано: подача на АОС в червні submitted, trade sector (позиція helper). На сьогоднішній день відпрацьовано 1,5 роки. Чи можна зараз розпочинати шлях apprentice задля отримання journeyman, не нашкодивши міграційному процесу? Дякую