PR CUAET
-
По супер візі є два важливих питання: щоб Ви , тобто той хто запрошує , мав гарний дохід ( є певна шкала) і другий- найважливіший: це Ви маєте самі купувати страхування з покриттям 100 тис. , а вартість страховки для людей похилого віку з купою болячок- це дуже дорого.
-
Відкрили RESP дитині місяць тому. На рахунку був 0. А сьогодні прийшли Canada Learning Bond.
-
Всім привіт Скажіть будь ласка як вам WES розрахував еквівалент навчання до канадських мірках ? В мене було 5 років бакалавра
-
Для чоловіка, Automotive technician в NAIT
-
Скажіть будь ласка, потім треба перекладати що написала чи проштампувала Українська фотостудія?
-
А чек треба сканувати?
-
Здравствуйте! Я тоже получила дозапрос на police certificate, который мне надо отправить до 2024/10/25. Я оформляла два запроса: в Украине и Канаде. Надеюсь, успею получить до указанной даты
-
Добрий вечір. Чи хтось стикався з такою проблемою? Маю подавати брата дружини по цій програмі (об'єднання сімей). Там є питання чи у Вас є серйозна хвороба і опишіть її? Брат на діалізі, чекає на пересадку нирки. Я не знаю чи сказувати це чи ні. Коли будуть робити Medical Exam всерівно це побачать. Крім того поки розглядають апплікацію можливо і пересадять нирку. Питання в тому чи не відмовлять автоматом, якщо вказати , що на діалізі.
-
Скажіть плз довідки про несуд. стала дія видавати без печатки, чи її достатньо з українським сертифікованим перекладачем?
-
вы должны отвечать в анкете правду. к сожалению, диализ требует очень больших средств от государства. 'поддержание' пациента после трансплантации тоже стоит дорого. есть специалисты, которые занимаются вопросами medical inadmissibility. вам нужно работать с ними с самого начала, чтобы хоть как-то увеличить свои шансы на одобрение
-
Як швидко консульство перекладає довідку зараз?
-
Підкажіть плз, довідка з консульства про несудимість не має строку дії якщо після її отримання не виїзджав ?
-
Стривайте, я писала листа в консульство, чоловік виключений і тим паче мені відповіли ідьте в тцк в Україну, Чи є хтось хто вже подався на виг нового паспорту маючи військового квитка з позначкою виключений?
-
Банк еще