PR CUAET
-
@marianna_petrova Дякую🙌🏻☺️ Гарної неділі🌸
-
Всім привіт.Щодо довідки про не судимість.Якщо людина з 2017 року проживала в іншій країні то потрібно дві довідки з України і тої іншої країни де проживав останніх 8 років?
-
Нас таких багато.
-
Подались 28 березня сімейна досі нічого
-
Скажите пожалуйста- чек об оплате предоставить ' когда уже приедем в консульство ? И еще- фотографироваться заранее тоже или это сделают в консульстве? И если вы в курсе - ребёнку до 16 лет оплачивать госуслуги надо ?
-
Добрий день, у нас теж сімейна заявка і подавались 10 березня, але позавчора прийшов correspondence letter, до того часу було submitted 6.5 місяців
-
Я могу. Вы нет. Пока нет 1 декларации. А что вам там нужно?
-
25 березня сімейна заявка, досі нічого((
-
Доброго дня. Подався на ПР ще в середині березня. Зараз хочу запитати про свою справу. Чи може хтось скинути як і що питати? Може приклад тексту. Збираюсь це робити через форму.
-
Дякую за відповідь!
-
Теж. Цього вівторка ловіть.
-
Електрик це compulsory trade і на сьогодні треба мати Red Seal, хоча ми дуже просили це зняти і зробити як в BC, щоб якщо людина навчається то щоб дозволили імміграцію. Уряд на весні зацікавився цим але поки що змін немає
-
Так, з кожної країни, де були після 18 років 6 місяців і більше
-
Вітаю) А слоти по вівторкам викладають тільки в Едмонтоні? Чи Торонто і Оттава теж? Наперед вдячна 😊
-
Апега вроде как только для тех у кого ПР есть и по времени занимает 1,5 и более лет
-
Дякую))
-
Можете позвонить, узнать видят ли ваш кейс t.me/prcuaet/1783/314843
-
Добрий день) таке питання: чи можна поєднувати роботу і навчання?чи потрібно мати study permit якщо планується навчання в коледжі? При цьому є open work permit і я вже працюю зараз
-
Это вы смотря на кого подаетесь. На сайт или офис по разному. На сайт легко устроиться, если в офис Калгари, то трудно. Но дорогу осилит идущий))
-
У вас нет такой возможности. Вебформ бессмысленная штука. Без aor заметки офицера тоже не заказать. Просто ждите aor.
12 Jan 2024, 17:45
271814/431856
5 minutes ago