PR CUAET
-
16 років вважається дорослим сплата як за дорослого
-
Так, чек треба давати в консульстві без нього документи не приймуть+ мають бути ксерокопії всих документів. Я була в консульстві 26.09 то в них не працював фотоапарат і всих дорослих просили зробити фото 10х 15 см інакше не приймали документи. Може до вашого арройтмету справлять але я б взяла фото
-
Написала вам в личку
-
Я тоже прочитала на сайте - фото 10 на 25 см.- так это целые картины- почему и засомневалась- это же очень большие фото. А ксерокопии всех документов только доя ребенка или и на маму тоже на документы?
-
Ні, нічого такого не вступала, навіть не знаю що це) я як подавалась на вакансію вперше, навіть без поняття була, що це нафтогазова компанія 😀
-
Ніяк, офіційний таймлайн на нон-не 12 місяців. Ви ж по non-ee?
-
Це лотерея. Ніхто не дасть вам відповіді, окрім офіцера на кордоні...
-
Так такі великі сама зробила в фотоательє не вірну((( думала , що буде халепа але дозволили дослати але це більш виключення, можуть і завернути(( їх ще не всюди робити можна
-
Нам 13 лет , не 16
-
Вже пізніше дізналась яка індустрія в Калгарі популярна, і тоді подавалась по-новому
-
Значит надо действительно делать 10 на 15 см? Две фото?
-
Спасибо вам огромное
-
100%, бо в мене аж сердце в п'яти було то злови цей слот то фото не те. Мені ще канадієць сказав та я точно знаю і зробив маленьке, тому не ведіться, там почитайте на сайті є маленькими літерами
-
На маму також. Підтвердженням адреси в Канаді можуть бути ваші права.
-
Слоти 01 жовтня о 18 по часу консульства
-
Я робила фото тут maps.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x882b2dc9e85a4c25:0xd65d55a6a757207b?entry=s&sa=X&ved=1t:8290&ictx=111
-
Спасибо большое- а то слот с горем пополам словили- теперь боимся каждый шаг не правильно сделать
-
Так тільки документи
-
На маму только ксерокопии её документов , фото ей не надо , ей паспорт менять не надо- правильно?
-
Підкажить, тобто якщо бажаєш навчатися тут, то потрібно робити два процесси? Один для IRCC, другий, окремо, standart application? А якщо для роботи? Варіант для IRCC підійде?
12 Jan 2024, 17:45
271835/435123
3 minutes ago