PR CUAET
-
Резерв+ Статус "на обліку" Тоді в живу чергу в консульстві і його продовжують..
-
Что Украинские фото, что канадские сканировали и добавляли одинаково. Никаких чеков. Перестаньте выдумывать украинские правила и нагружать не нужной информацией аппликации
-
Для работы иммиграциионногг хватает. Но не все спрашивают эвалюацию
-
А якщо зробити курс за курсом? Він для імігріції підійде? Я маю на увізі чи можно зробити путь дорожчий варіант, но щоб підходив для всього?
-
Вітаю!Як можна через дію отримати довідку?
-
Один из супругов, который выступит главным заявителем
-
Скорее всего затребуют, можете превентивно подать
-
Да ксерокопии не проблема- у нас есть ксерокс дома- а фото , где можно сделать , будем смотреть у нас уже в городе. Вам огромное , ещё раз, спасибо.
-
Апега для инженеров. Если не инженер, вам и не нужно
-
Нету он не заезжал в Канаду вообще
-
Платити краще завчасно,я платила у Canada post,дуже легко і швидко,фото робила в фото студії,у нас,наприклад,вона є в моллі,так Ви праві,я теж засумнівався,коли побачила розмір фото,але дійсно вони таку вимагають,робила ксерокопії всіх документів,що у них є у переліку на сайті
-
У вас ворк пермит до какого года?
-
Так non-ee 😢
-
У нас та сама історія. Ми подалися тільки в листопаді і переживаємо що паспорт скінчиться і будуть проблеми з уси а документами
-
Так 8.12 прийшов присвоєний номер моїй заявці і лист проплатити біометрію, тому що я її не проплатив бо думав що зcuaet підійде.І лише 10.06.24 прийшов лист запрошення на біометрію
-
Здравствуйте, ищу спонсора по u4u , , где вы их искали? Никто не хочет 🤷🏻♀️ Как же их найти 🕵🏻♀️
-
Питання по формі. В аплікації в формі по місцю проживання для жінки основного апліканта місця проживання вказані в зворотньому порядку. Це велика проблема? Там лише 3 записи.... Дякую.
-
Замовте ноутси, може буде більш інфи там
-
CPP Саnada Pension Plan Ставка в 20240році 5.95% Як самозайнята особа, ви будете відповідальні за сплату як частини роботодавця, так і частини працівника. Це означає, що ваші внески CPP будують вдвічі більше
-
Вам надо срочно менять паспорта и продлевать ворк пермит- если программа затянется- могут быть проблемы. Они все равно потом спросят новые документы , если старые будут просроченные. Я читала на одном чате иммиграционном- за пол года до окончания действия паспорта запросили новый подтверждающий документ .
12 Jan 2024, 17:45
271856/449358
2 minutes ago