PR CUAET
-
Щиро дякую🫶
-
Я думаю, що ті кому потрібно пройти біометрію, мають пройти її. Написано в них що після проходження біометрії розпосинають розгляд. Можливо кожен випадок індивідуальний
-
Если не заезжал, то про cuaet может забыть.
-
А де це написано? Бо на оцій сторінці www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/after-apply.html написано: After we confirm you’re eligible, we’ll: ask you for more documents, if needed ask you and members of your family to get medical exams criminal and security checks biometrics (give your fingerprints and photo), if required Але з практики ми знаємо, що біометрія якраз передує eligibility. Однак невідомо, чи вони _розпочинають_ розгляд саме після біометрії, чи ці етапи можуть йти паралельно
-
А шо це значит?😟
-
Тому і цікавлюсь. Це гарний знак, чи то щасливий для Вас глюк з ними стався?!😂
-
12% від 28,000. Вірніше від 25,500. 15,000 це не податковий мінімум. СПП не податок.
-
Дякую! Розбираюсь на сайті :-)
-
Если даже откроют через 9 месяцев и пришлют дозапрос на биометрию, все равно уже будет все быстро. Сдадите и тут же получите eligibility. Ну на 2 недели позже. Посмотрите как его дают ноябрю после дозапросов, сразу как только получают ответ. Главное чтобы кейс открыли, а не так как у октября, not started по всем пунктам, через 10 месяцев после био.
-
На офіційному сайті написано що потрібно та коли WES оформляєте. Головне не займаєтесь 'відсєбятєною'
-
В Монреалі роблять фото в Jean Coutu.
-
Якщо більше ніж пів року і більше ніж 15 годин в тиждень навчання то воно зазвичай потребує СП. Проте якщо ваш ВП виданий до липня 2023го, то до 2026го ви ще можете вчитися по ВП
-
Якщо 100% документи будуть готові і Ви відповідаєте умовам програми, то, гадаю, Ви можете зареєструватися у пулі, все одно перші вибірки будуть у другій половині жовтня
-
Тут два варіанти - або офіцер не зарахує Ваш досвід або ж надішле Вам додатковий запит на пояснення...
-
Click on the button to see the chat rules!
-
/rules
-
Дуже схоже що це не бардак а один із шляхів ускладнити життя українців за кордоном щоб до дому вертались 😀
-
Так і зробила, написала їм Не знаю, скільки зазвичай триває очікування відповіді, але намагаюсь знайти план Б
-
Хто знає, для здачі біометрії в Service Canada 377 Burnhamthorpe Rd E #22, Mississauga, ON L5A 3Y1 Потрібно робити попередній запис?
-
Може спробуйте написати у кризову форму усі деталі та попросить надіслати introduction letter знову? У нас схоже було. Сестра відмітила що хоче працювати, а лист не прийшов. То вона писала у кризову, та їй повторно надіслали. Але то було 2,5 роки тому назад. Не знаю чи спрацює таке зараз, але думаю варто спробувати.
12 Jan 2024, 17:45
271897/472788
3 minutes ago