PR CUAET
-
Если даже откроют через 9 месяцев и пришлют дозапрос на биометрию, все равно уже будет все быстро. Сдадите и тут же получите eligibility. Ну на 2 недели позже. Посмотрите как его дают ноябрю после дозапросов, сразу как только получают ответ. Главное чтобы кейс открыли, а не так как у октября, not started по всем пунктам, через 10 месяцев после био.
-
На офіційному сайті написано що потрібно та коли WES оформляєте. Головне не займаєтесь 'відсєбятєною'
-
В Монреалі роблять фото в Jean Coutu.
-
Якщо більше ніж пів року і більше ніж 15 годин в тиждень навчання то воно зазвичай потребує СП. Проте якщо ваш ВП виданий до липня 2023го, то до 2026го ви ще можете вчитися по ВП
-
Якщо 100% документи будуть готові і Ви відповідаєте умовам програми, то, гадаю, Ви можете зареєструватися у пулі, все одно перші вибірки будуть у другій половині жовтня
-
Тут два варіанти - або офіцер не зарахує Ваш досвід або ж надішле Вам додатковий запит на пояснення...
-
Click on the button to see the chat rules!
-
/rules
-
Дуже схоже що це не бардак а один із шляхів ускладнити життя українців за кордоном щоб до дому вертались 😀
-
Так і зробила, написала їм Не знаю, скільки зазвичай триває очікування відповіді, але намагаюсь знайти план Б
-
Хто знає, для здачі біометрії в Service Canada 377 Burnhamthorpe Rd E #22, Mississauga, ON L5A 3Y1 Потрібно робити попередній запис?
-
Може спробуйте написати у кризову форму усі деталі та попросить надіслати introduction letter знову? У нас схоже було. Сестра відмітила що хоче працювати, а лист не прийшов. То вона писала у кризову, та їй повторно надіслали. Але то було 2,5 роки тому назад. Не знаю чи спрацює таке зараз, але думаю варто спробувати.
-
Ні це ще одна причина подаватися на біженство і вже ніколи не повертатися 😀
-
Пишуть одне, роблять друге, думають третє!🤦♀️😂
-
Який резонанс? Світу глибоко начхати отримаєте ви свій паспорт або ні 😄
-
Ні це вже міжнародний резонанс викличе а так офіційно все красиво та вільно 😀
-
Якби це був шлях ускладнити життя то паспорти до Канади взагалі б не відправились 😅
-
Хто знає, для здачі біометрії в Service Canada 377 Burnhamthorpe Rd E #22, Mississauga, ON L5A 3Y1 Потрібно робити попередній запис?
-
Скажіть будь-ласка, якщо отримав eligibility,а запрошення на medical exem так і не прийшло, чи може бути таке що не потрібно буде проходити. Чи є тут, хто не проходив медкомісію знову. При поданні заявки, я подав medical exem з cuaet.
-
Мені не потрібно а ось інші вже подаються але сумніваюсь що вони з вами поділяться досвідом 😀
12 Jan 2024, 17:45
271905/451833
3 minutes ago