PR CUAET
-
Якби це був шлях ускладнити життя то паспорти до Канади взагалі б не відправились 😅
-
Хто знає, для здачі біометрії в Service Canada 377 Burnhamthorpe Rd E #22, Mississauga, ON L5A 3Y1 Потрібно робити попередній запис?
-
Скажіть будь-ласка, якщо отримав eligibility,а запрошення на medical exem так і не прийшло, чи може бути таке що не потрібно буде проходити. Чи є тут, хто не проходив медкомісію знову. При поданні заявки, я подав medical exem з cuaet.
-
Мені не потрібно а ось інші вже подаються але сумніваюсь що вони з вами поділяться досвідом 😀
-
Подавайтесь) потім поділитесь досвідом
-
Ага це який бот повернеться? В простий час 90% українцям навіть візи не дали б щоб потрапити в Канаду :)))
-
Кожен вивадок індивідуальний
-
Це дуже прикро але мабудь люди мають на це серйозні причини.
-
В іншій гілці по study permit сьогодні відповідав на це питання іміграційний консультант. “Якщо більше ніж пів року і більше ніж 15 годин в тиждень навчання то воно зазвичай потребує СП. Проте якщо ваш ВП виданий до липня 2023го, то до 2026го ви ще можете вчитися по ВП”
-
Особливо в Німеччині
-
Дякую! Мій вп виданий в 2024-ому. Але ж для дистанційного навчання не видають стаді перміти, там в умовах написано.
-
Поглиблена перевірка . Термін перевірки до 12 міс
-
Дуже часто чую таку тему, що в посольстві лежить овер багато заяв на скасування громадянства України. Хто що зна за це ?
-
Хто захоче той поділиться)
-
Огооо 😤😤😤
-
Навіть якщо і лежать то це ні на що не впливає.
-
А чому прикро? Навпаки можна порадіти за тих людей, які вже отримали громадянство в більш цивілізованих держава
-
Если нажать Sign-in partner, то вас должно перенаправить на страницу, где нужно ввести номер карты и пароль - так, как бы вы заходили в свой онлайн банкинг. И потом вас должно вернуть на страницу CRA.
-
t.me/newsBayr/53922
-
Смешно
12 Jan 2024, 17:45
271921/429668
less than a minute ago