PR CUAET
-
Да, я живу рядом с этим центром, но ездила сдавать в Гамильтон потому что там была свободная запись на следующую неделю
-
Добрый день. Ничего не делать, просто ждать. Сейчас срок рассмотрения от 3 недель до 1,5 месяцев. Когда будет решение и Вам и спонсору прийдет письмо на email. Это первый этап. Второй - получение номера на въезд, еще +/- 2 недели
-
По звичному їхньому телефоні. Це залежить на кого ви попадете. Є оператори які нададуть інформацію, а є такі що просто скажуть загалі фрази.
-
Скажіть яка зараз повна оплата на федеральному етапі?
-
Ми у відповідь на цей запит документів написали LOE по кожному пункту, чи документ був поданий з початковою заявкою, чи додаємо його зараз (додали лише фінанси). По медогляду ми написали їм наступне, після чого вони нам більше нічого не надіслали у відповідь за 2.5 міс (може, ще надішлють, але ми спробували). Ви можете додати щось подібне у своїй відповіді їм, але якщо вони врешті пришлють вам форми для медогляду, то треба буде пройти. MEDICAL EXAMINATION: [Name] passed a medical examination on [DATE], as required by her work permit application under the CUAET program (please see attached: MedExam_Name_DATE.pdf). She has not left Canada since her arrival on [DATE] and applied for permanent residence from within Canada. We are wondering if the results of this exam could be used for this permanent residence application as mentioned on this page for In-Canada applicants: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents.html#:~:text=In%2DCanada%20applicants,or%20public%20safety.
-
Это в верху когда заходишь в gckey ? Это от туда можно заказать?
-
Вітаю.це рахується в вашій декларації, нічого окремо не подаємо і не сплачуємо. Сума нарахована в декларації буде враховувати податок на доходи та CPP .
-
Главное не сколько а качество..к примеру очень важны от организаций,от работодателя ( и по возможности кого нибудь из коллег) с места жительства( и по возможности от соседей) с Костелов или церквей с волонтёрских организаций...на мой взгляд штук 15 на двоих это норм.
-
Может у кого есть список документов для изготовления паспорта Оттава?
-
Доброго дня) можливо хтось знає інформацію) я подала документи на pR) і поки чекаю на запрошення на відпечатки, поїхала в Україну) чи є якісь терміни? скільки я можу знаходитись за межами Канади?) бо мені сказали до 3-х місяців)
-
Допоможіть, тут вказувати всіх дітей? Чи тільки старше 18 років? І писати англійською чи ще українською?