PR CUAET
-
Да нет, там много можно прикрепить, особенно если сделать 1 pdf файл и сжать его
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка, glazier в Саскачевані повинен мати ліцензію? Наскільки я зрозуміла, то ніби як ні, і це добровільно, але чи означає це що для імміграції не потрібно нічого окрім досвіду. Чи все таки можуть бути якісь додаткові запити що до кваліфікації.
-
LOE пишу у вільному форматі, щоб донести основну ідею. Викладаю фактаж і прошу зважити на ті обставини, що склалися. Може допомогти ChatGPT або Gemini: їм можна написати основні ідеї, які ви хочете донести (можна спробувати й українською), а вони розвинуть це у лист для міграційного офіцера IRCC. Потім звісно треба вичитати і підправити. По ваші ситуації: це вам треба написати про діда чи про батька апліканта? Про дідів, наскільки мені відомо, взагалі не запитують. Про батьків - так, треба заповнювати, якщо батько був. Але які дані у вас відсутні? Можливо, там і не треба особливо ніяких пояснень писати. Треба більше інформації, щоб краще зрозуміти вашу ситуацію.
-
Прошу з повагою писати до інших учасників і вибирати слова.
-
Добрый вечер. Кому-то уже были доставлены паспорта в Оттаву кто подавался 10.07? Очень переживаю! Просто кто-то писал в другой группе, что был доставлен…
-
Добрий день. Буду вдячний за відповідь на таке питання. Продажі онлайн з доставкою для всіх провінцій,, зареєстрована корпорація в Альберті, немає ДжіеСТі номеру так-як до 30т. не потрібно. Чи потрібно включати в рахунок місцеві податки інших провінцій (окрім ДжіеСТі)? Наголошую, що доставка йде з поза меж Канади. Дякую
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка , з моменту створення аккаунту на PR і до моменту відправки на розгляд аплікації чи є якийсь обмежений термін? Бо у мене цей процес затягнувся аж на 4 місяці . Тепер хвилююся, що прийдеться робити все по новій