PR CUAET
-
Така сама сітуація, подавала чоловіка окремо - він отримав, а я з дітьми сімейна заявка з березня чекаємо.
-
Так.
-
А в кабинете что пишет про медицину? Я видел в чатике люди писали, что обновляется статус
-
Завтра подача вже буде точно ясно Але як так рахували то тільки 52 🤷♀️
-
Так, але нам після нашого прохання зарахувати стару медицину нічого не прийшло за 2.5 міс. І справа пішла на Квебекський етап. Може ще прийде пізніше, ну а поки так.
-
Скажіть будь ласка, з візітор рекорд можна подаватися у університет, чи потрібен тільки стаді перміт?
-
Так, ми там здавали Але там по суті навіть не має черг , ми в середу забронювали на пʼятницю
-
Добрый вечер, подскажите ссылку, по поводу продления Визы. Спасибо заранее.
-
Там завжди стоїть дуже довга черга але це на терміновий паспорт , дати там на паспорт трохи довгі , тому завжди черга . Плюс це один з двох сервіс Канада які приймають людей з живої черги на паспорт, тому і черги:)
-
Скорее всего неправильно поняли. Вы ничего не заполняете. Просто ждёте на почту ответ.
-
Чоловік зі свого Ви зі свого акаунта можете подати кожен за себе і чекати кого раніше оберуть
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, чи нормальна ситуація коди заявку на ворк перміт вже розглядають більше аніж пів року. Ні відмови немає ні нічого, чи потрібно кудись звертатися, чи можливо хтось мав таку саму ситуацію
-
Вже вересень, а потрібно до березня 2024 подати
-
А вистачить пейстабів і контракту від старого роботодавця ?(роботодавець з Європи)
-
Ми поки не прив'язали до кабінету. Я не впевнена, чи прив'язка до кабінету не скасує нашого репрезентатива (це член родини), а нам важливо його мати. Може це й надумана причина, але я знайду формулювання, яке нас зупинило від прив'язки справи в кабінеті, і задам тоді питання тут. Може все-таки зробимо кабінет.
-
А как они могут требовать справку из страны, где человек не жил после достижения 18 летия. У них же в требованиях к справке черным по белому написано - из тех стран, в которых проживал больше 6 месяцев, после достижения 18 летия.
-
Так ще дійсний до 26 року. Цікавлюся бо в знайомих такі самі терміни і вони отримали вже свій набагато склріще тай власне не тільки вони одні.
-
Як підтверджувати досвід не з Альберти я точно не знаю, беріть все що можна і контракт свій і референс летер , і пейстаби , щоб потім якщо знадобиться через якийсь час то ви не чекали довго на відповідь , референс летер це 100% треба !
-
Нормально. У вас по любому ещё действующий долго годен, не так ли? Ведь ре 29 дней осталось или просрочен... Это нормально
-
Они могут затребовать абсолютно любой документ или информацию, которую посчитают нужным
12 Jan 2024, 17:45
272182/447054
2 minutes ago