PR CUAET
-
Це не Польша Чи Україна!!!!!!
-
Привіт. Маю питання, зорієнтуйте, будь ласка, як бути в нашій ситуації. В донечки (4 роки) закінчується паспорт + віза+ візітор рекорд. Паспорт їй продовжили на 4 роки, зараз подаємося на новий візітор рекорд і там є питання про доходи (необхідно прикріпити документ підтвердження). Ми приїхали в Канаду минулого року в липні, чоловік пропрацював 1 рік на фулл тайм, в серпні звільнився, тому що призначили і уже зробили операцію на коліні, зараз ще буде 6 міс без роботи. Тепер не розуміємо, як нам підтвердити те, що донька буде тут фінансово забезпеченою. Я в декреті, не працюю. Чи можна взяти виписку з банку про фін рахунок, чи як взагалі бути, аби не було відмови? Ми CUAET.
-
Тобто ?
-
Думаю вказувати так, як актуально це наразі. Також можна прикласти лист-пояснення. Не думаю, що це велика проблема, містам можуть змінювати назви.
-
Дуже вдячна за інформацію!
-
Я ж написав у нас в Онтаріо це не свято ,все працює ... І навіть ,як би так консульство вихідне тільки на українські свята
-
National Day for Truth and Reconciliation
-
Ви кого баните якщо не секрет?
-
Видаліть свій пост будьласка! Обговорення цієї теми заборонено .
-
Свята немає .. Навіть в Онтаріо Де зачинені ??
-
Чи знаєте напевно? Бо багато установ зачинені.
-
Так
-
А як можна привʼязати до кабінету?
-
Консульство працює за українським календарем та вихідними, не канадським.
-
Ну а если эту информацию не можешь представить.тогда что? Они сами ее будут добывать или отказ?а в причине отказа так и напишут:"не предоставили запрошенную информацию?"
-
@OstapBosak
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка з такого приводу: створюю зараз профіль ЕЕ, дійшла до пункту про гроші, вписала певну суму, але видає помилку. Пробувала різні суми, без змін. В чому може бути проблема?
-
У нас поки ніякого кабінету нема. Подалися через портал для PR, заповнили форму на представника (це член сім'ї), поки що все приходило на емейл представнику.
-
Подаватись можна, вчитись ні! Коли вас зарахували, вони висилають інролмент веріфікейшн летер і з ним треба подаватись на SP
-
Підкажить будь ласка, щодо страхування для тих в кого турВіза. Кажуть краще це зробити (купляти) в Канаді. Яку краще страховку вибрати для пенсіонера 70+ років?
12 Jan 2024, 17:45
272210/447284
about a minute ago